איפה אנדי שלנו?

michali39

New member
איפה אנדי שלנו?

אנדי איפה אתה? הגעגועים מציפים אותי ואני בסערת רגשות מאז....... מחכה לראות אותך כאן ואוהבת מאוד מיכלי

טאKילה

New member
מיכלי כפרע

איך אנדי ידע מי את? כרגע הוצאת ניק לא?
חכי הוא מכין לנו ארוחת בוקר, וכבר בא..

שמים1

New member
לא כאילו שופוני ...אלא ממש שופוני .

מרק? של אלמרה מהבלוג?
אני אני אני יאאמיייייי.

אלמרה

New member
כפרה שמים1 איזה תאום מקלדת מופלא

פפסטטט... ששש את חושבת שאנחנו גם מותאמים באופן כזה גם בתחום אחר? נכון שלא יתכן? לאאאא - אין מצב.... שכחי מה ששאלתי...

לא של אלמרה,עם כל הכבוד הראוי../images/Emo9.gif

מרק שלי...לצערי אין לי לא אבקת מרק ולא גרון הודו... אבל בכל זאת הוא מלא בירקות ומריח נפלאאאאאאאאאאא!

אלמרה

New member
חכי חכי... מרק הבצל שלי בדרך...

ולא סתם מרק... הכי מענין בו הוא אופן ההגשה....

מכירה מכירה...

זה אחד המרקים הטובים שאני גאה בהכנה שלהם....
וגם עם צורת ההגשה.... הטוסט מבאגט שמונח שניה לפני מזיגת המרק...ועליו ערמות של פרמזן מגורר.... ואו הריח של המרק ירקות מטריף אותי...נראה לי שיצא מעולה... אולי אני אוסיף לקראת הסוף ביצה טרופה...מה אתה אומר?!

אלמרה

New member
אני בטוח כי המרק בצל שלך מדהים....

אבל שלי אחר. די אם אדליף שהוא מוגש בתוך.... ככר לחם שחור שתוכנו רוקן... יש למה להמתין... עוד היום זה יהיה בבלוג...

אלמרה

New member
אם המרק שלך שוווה כמו שלי...

אני בא. ואם לא את באה לטעום את שלי? אה? אההההה? טגידי נראה אותך...

מן הסתם שלי שווה פחות...

בגלל שחסרים לי כמה דברים...אבל באופן כללי...אצלי תמיד מלקקים את האצבעות... אבל אולי זה בגלל שהאצבעות שלי טעימות...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בשמחה הייתי באה לטעום את המרק שלך...

אלמרה

New member
בוקר טוב מיכלי תשע ושלושים...

ומה אני עז? אז מה אם אני לא אנדי ארבעים ושלוש אלא רק אלמרה דגם חמישים וחמש? לא תסערי רגשותייך לכבודי? מצטער, זה סתאאאםםם
סתם התפרצתי. בוקר טוב ושבוע טוב. אלי אף אחד לא מתגעגע כי לא כדאי. אני מלא פרגון לאנדי43... הוא באמת "שוווה"....

שמים1

New member
אנדי מכין לנו את השירים להיום

הוא גם אחראי על הגז והשקיית העציצים בפורום , נא לא להסיח את דעתו. תודה.

שמים1

New member
ואחרי שהוא יסיים את כל המטלות...

הוא עורך קניות למסיבה של הלילה נכון?

למעלה