איפה אמינם?

Under the GUN

New member
לא שמעו ממנו כלום כולה חצי שנה

אמור לצאת השנה עוד אלבום סולו, אז הוא עסוק

jogy

New member
צודק, מלא זמן לא שמענו ממנו

מלא זמן כבר שלא דיברנו... שמישהו ירים צלצול, לברר איך הוא מרגיש, מה שלום הילדה...

לא, אני מתעקשת! צחוקים איתך!!

לא, לא לא!! איתך! מה נדחפתי פתאום!?

זה פורום אמינם?????????

אתם רעיםםםםםםםםםםםםם אתם אומרים שהבת שלו מתה?????????????????????????????? אתם רעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמווווווווותוווווווווווו שידיייייייייייייייייייייייייייייייי תעשה לי ביבייייייייייייייייייי כרמלללללללללללללללללללללללל+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++שששששששששששששיייייייייייייייייייייי אנייייייי רעעעעעעעעעעעעעעעעע בוווווווווווווווווווווווווו

jogy

New member
הבנאדם צודק!

אם נתחיל להשמיץ את אמינם, לאן נדרדר? לרדת אחד על השני? לנסות לדרדר אחד את השני להתאבד? לדעתי ליאון מצדיק את שמו כסוסון ומחאתו צודקת ליאון הוא קולו של הדור החדש- הדור המעונה שמאס באנשים הרעים ששולטים בחוג מעריצי הראפ האיכותי, והוא יוצא עם מסר חזק ואמיתי. ליאון יוצא בזעקה לצדק, זעקה כואבת, ואל לנו להתעלם מזעקתו: "תהרגו אותי! אני מעפאן!" אסור לתת לו לסבול, אם יש בכם שמץ של אנושיות עזרו לי לגאול אותו מייסוריו כמה שיותר מהר.... שמעו את זעקתו... היא מעצבנת...

jogy

New member
יש בזה משהו

אגב, את הרבה זמן בפורום לא? איך לא יצא לנו לדבר?

Under the GUN

New member
כי אתה לא מאגניב

היא הולכת רק עם מאגניבים כמוה
סתם אחי, אתה הכי מאגניב

צודק יובל. פשוט לא לרמה שלי.

סתאאאם
א. יובל את לא מגניב ובכל זאת אני מדברת איתך. ב. סתםם! ג. אין לי מושג למה לא יצא לנו לדבר:O

למעלה