איפה אלפא נעלמה ?

יש לי הצעה אטרקטיבית בשבילך.כנסי!!../images/Emo152.gif

לדעתי את מפספסת בגדול. אני במקומך הייתי הולכת על שיבוט אחד לאחד ל"אוססונה" ובמקום לצפות איתה במשחק כדורגל ולקבל איזה 6 אביונות עלובות כמספר הגולים ל"משולש" ה"שווה שוקיים", הייתי פשוט אומרת לה...."בא לך לראות קצת כדורסל?"

פאמקי

New member
אגלה לך סוד...

במפגשים- מכירים המון נשים. בקרוב יתקיים מפגש חדש (כן, כן... הוא קורם עור וגידים), כדי לגלות אם היא מגיעה, תצטרכי לבדוק בעצמך. ד"א, כדי להיות נוכחת בו, קודם נפתרים מהכוכבית.

41מיקה

New member
איפה אלפא נעלמה ?

איפה נעלמה המכשפה ? לא שמענו כלום ממנה בזמן האחרון . אלפא , תני סימן !

הנני../images/Emo228.gif

תודה מותק. לא נעלמתי. פשוט, המוזה כבר לא שורה עלי ואני מוצאת את עצמי טרודה, עסוקה ועמוסה בזמן האחרון. החום הזה הורס לי את הבריאות (באמת, באמת!) אני איתכן, רואה אתכן ואיני נראית עד שתבוא לי שוב הג'ננה לראש
ראיתי את מה שכתבת. רציתי לומר לך שאני מסכימה איתך לגמרי. את צריכה לשים לזה סוף. האישה האמיתית שלך מחכה לך והזמן קצר. עזבי את כל המשחקים והפרצופים וכן רוצה, ולא רוצה. חליק, זה כבר לא לגילנו... אם היתה רוצה באמת, היתה כבר מזמן רצה אליך. בלי תירוצים. גם אם היא נשואה וגם אם היא בארון ואפילו אם היא אסטרונאוטית בחלל. אם היא רוצה, היא תבוא. אם לא, אז לא צריך ובלי טובות (וגם בלי טובות כאלה!!!). אני הייתי אומרת לה-"אם את רוצה, בואי עכשיו ואם לא,תשתקי פור אבר אנד אבר וחוץ מזה, סקס כזה לא יהיה לך יותר בחיים". מחר חוזרים לשיגרה. מקווה שגם המוזה תקפוץ עלי
ואז אחזור בגדול, מרושעת מתמיד
עד אז, תעשו חיים בים
ותשמרו על עצמכן. מני קיסס

למעלה