איפה אלכס אנסקי???

ludin102

New member
איפה אלכס אנסקי???../images/Emo4.gif

היום בשעה 06:00 היה אמור אלכס אנסקי להתחיל לשדר בתחנות הרדיו האזורי! ובכן לא דובים ולא יער, האם מישהו יודע משהו על זה??? רישמית אפשר לומר על רדיו חיפה שהוא הפך להיות רדיו סינדיקציה!! נ.ב אייל שינדלר: נכון להיום לא השתנה כלום ב- 102FM אותה מוסיקה אותה צורת שידור הכל אותו דבר. אז מה השינוי ומה צפוי??????

... ../images/Emo4.gif

בנוגע לאלכס אנסקי - היו חילוקי דעות בינו לבין הרדיו האזורי בנוגע לתשלום ולעניין תוכן התוכנית וכל הפיצ'רים הסובבים אותה (למשל: שידור פרסומות). בנוגע לרדיו חיפה - אני מאמין, ויתקנו אותי המבינים יותר בתחום, שמדובר בתוצאה ישירה של סקר TGI לא מחמיא במיוחד לרדיו.

ludin102

New member
אז הוא לא הולך......

לשדר ברדיו האזורי???
אם כן אני לא אתפלא, כמו כל דבר בארץ הזו הכל חפיף!! פשוט בושה!!!!

מדינת חלם בהתלגמותה...

למרות ששודרו פרומואים ודווחו דיווחים בעיתונים המבשרים על הגעתו של אלכס אנסקי לרדיו האזורי, איש לא טרח לחתום איתו על חוזה התקשרות כלשהו. מה שבעצם אומר שאם אלכס אנסקי לא מוצא לנכון לשדר ברדיו האזורי - אלכס לא ישדר ברדיו האזורי. ונקווה שהוא יחליט כן לשדר בסופו של דבר. כל העניין הזה הוא חלם אחד גדול.

ludin102

New member
אולי יש תיקווה

קראתי בפורום שאני לא אזכיר את שמו שתכניתו של אלכס אנסקי הולכת לעלות לשידור החל מיום ראשון הקרוב ה- 17.10.04 נו שיהיה בהצלחה (מעניין מה ישתבש במוצ"ש הקרוב
)

למעלה