איפה אלוהים ?

TIP.

New member
איפה אלוהים ?

יש לי שאלה קטנה ודיי פשוטה , שאלה שנשאלת כמעט כל דקה .... וכל פה משתנה ... ומקבלת צורה חדשה... איפה אלוהים לכל הרוחות , אתה קיים או שמא אתה סתם חלום או אשליה , מי אתה ואיפה נמצא אותך ? או שמא זה עוד בזבוז זמן של תהייה, כי אתה לא כאן בשעת צרה..... אלא כאן כדי להוסיף רעה על רעה , ומה לגבי המחילה, האם שכחת את משמעותה ? ? ? האם שכחת את כוונתה או בכלל את יעודה ? ושוב ... איפה אתה בכלל ? אתה כאן אתה שם , הוא אולי אתה בכלל לא קיים !!!! רק תשובה קטנה , שתשים סוף לכל הבלאגן, ולכל המחולות שמסתובבים להם בראשי האומלל... וליבי הקטן...... ונרצה להוסיף סיכום, אבל אין בכלל התחלה, ואם כבר תהיה התחלה אז בכלל לא טובה, אז יש לי משהו לומר לך , לזה שקיים או לא קיים , לזה שכולם מתפללים לו, בכל הצורות ובל המינים, ע"י כיפות או מסגדים אפילו כאלה שתולים צלבים, ומתוודיים, אתה זבל !!!! אין צדק בעולם האכזר שקיים, אין אהבה בעולם לא ישר , ואתה למעלה מחייך וצוחק על כולם, אבל אתה לא בדיוק מושלם, אז תעשה לי טובה קטנה, ותעוף משם !!!! "איש קטן".

גרא.

New member
אם השאלה מופנית אלי,באמת שאין לי

תשובה..יש המון אכזבה,תסכול,כעס וחוסר השלמה עם המציאות,כפי שהיא משתקפת בעיניך TIP ,או שמא בעינייך.ולי אין את התשובה.אולי תפנה/י לחפש אותה ב"קבלה"? ועד אז,בקשה קטנה:מסך הפורום הוא בימה לשאלות,תהיות,בקשות,ביטוי של כעס,תסכול,והמון רגשות שליליים,וחיוביים.אבל אנא,בלי ביטויים בוטים, גם אם הכעס פורץ כל גבולות..בלי דימויים כמו "אתה זבל"..ואולי אחרים נוספים העומדים לך על קצה הלשון...

למעלה