איפה אלוהים?

jepe

New member
איפה אלוהים?

אני חילוני ,מאמין באלוהים. אבל שואל את עצמי מה הוא עושה שם למעלה ? למה הוא לא בא לעזרתנו ? אנחנו העם הנבחר ,עם סגולה לא? שיבוא כבר שיבוא!!!!!!!!!!!!!!

לית אתר פנוי מיניה...

ובתרגום לעברית.. אין מקום פנוי ממנו - הוא נמצא בכל מקום. והוא כאבא טוב רואה את המרחב - את המאקרו ויודע מה טוב לבניו. גם אם לבן נראת הסטירה כמכאיבה, הרי שהאב מבין שזה מה שטוב לבן הניתוח הכרחי והיסורים - לתועלת. ותחזנה עינינו בשובך לציון ברחמים.

א77

New member
אוהוווו, שיבוא כבר.

בעצם הוא כאן. אבל אתה מבקש שהוא יציג תעודה מזהה. ושתווכח שהוא כאן. היה היל ילד פיקח ושמו יהונתן. אותו יהונתן שלימים גדל לגדול בישראל ונקרא רבי יהונתן אייבשיץ בעל מחבר ה'יערות דבש'. והנה הראו לכומר העיר שעבר ברחוב היהודים את הילד הידוע כמחונן. הכומר פנה אל הילד בשאלה: אמור לי יהונן היכן נמצא האלוקים ואתן לך סוכריה. ואני אתן לך שתי סוכריות השיבו יהונתן הילד על אתר, אם תראה לי היכן אין האלוקים נמצא...

giingiit

New member
אם הוא לא היה בא לעזרתנו

מזמן לא היינו (ראה ערך מלחמת ששת הימים שביום השביעי, בשבת, שבתה) וכמובן מלחמת המפרץ. אלו רק דוגמאות קטנות עכשביות. בכל מקום הקב"ה נמצא איתך ועוזר לך.

אלי ו.

New member
../images/Emo45.gif הזכרת לי סיפור ישן

פעם היה איש חסיד גדול. בעירו היה חשש מהצפה מהנהר העולה על גדותיו והעיריה הפיצה כרוז מתושבי האיזור לפנות את בתיהם. החסיד הביט בחסרי האמונה שעזבו ואמר, אני שומר על קלה כחמורה, ישועת ה' כהרף עין, אין מה לדאוג ונשאר בביתו. עלו המים, הגיעו מכבי האש, והחסיד בביתו, מסרב להתפנות, אתם תדאגו לאחרים, אני שם את מבטחי בקב"ה. המים כיסו את הבית והחסיד על גג ביתו, מגיעים במסוק לחלץ אותו, והצדיק בשלו, ה' יעזור.. עלו המים עוד, והחסיד טבע. הגיע לשמים, עלה אל מול כיסא הכבוד ופתח בטרוניות: כל חיי שמרתי על המצוות, הקפדתי בצדקה ובמעשים טובים, למדתי. זו תורה וזה שכרה? מדוע לא עזר לי המקום?! ענה לו הקב"ה, שוטה שבעולם, בודאי שעזרתי לך, שלחתי אזהרה מהעיריה, את מכבי האש ואפילו מסוק. אתה התעקשת לא לקבל עזרה!

giingiit

New member
הוא היה שם גם אז

הוא תמיד איתנו, רק שלפעמים ברוב טפשותינו אנחנו הופכים את המלחמה בו לאידאולוגיה במקום ללכת בדרך שצווינו שהיא זו שתמנע מחרב לעבור בארצנו.

א77

New member
מה המספר ?!

של פוליסת הביטוח שעשית אצלו... האם חשבת שהוא בייבי סיטער שלך?

למעלה