איפה אלוהים: ניסיון לתת תשובה.

וואו.

אחד מהדברים היותר יפים ומעוררי מחשבה בנוגע לסוגייה הכל כך שנויה במחלוקת- אלוהים- קיים או לא, וגם בנוגע לחיים בכלל. בהחלט הפנמתי.

enigodin

New member
ברינסלי

כדאי לך לקרוא את הספר תעתועים של ריצ´רד באך

רוזנה

New member
צודק לחלוטין...

גם אני נוטה לחשוב כי ה´ והאמונה בו היא המצאה חברתית קיומית המסבירה דברים שאין האדם יכול ממש להוכיח, אבל אחרי שקראתי את ההודעה שלך אני חושבת על התקופה בה המציאו את האלים, שהרי משם צמח כל גרעין הרעיון... ומהנקודה הזו- להתפתחות של התפיסה האלוהית אל מול המציאות המודרנית יותר... רק מעלה נקודות... יש ממשיכים?

דז

New member
לוסי לו

עץ נופל ביער ריק לא נפל - פחחחחחח - לוסי שלך או אדם , אדם לאמונתו - לא ידעו מה זה אויר , זה הפריע להם לנשום , אני בטוחה שהם לא הבניו נכנס לי O2 לפה , ואם אתה באמת מאמין בזה שמשהו קורה ואף אחד לא יודע אז הוא לא קרה , אני לא מאמינה בך , אולי אתה קיים עכשו אבל זה לא הגיוני , כי לוסי שלך לא נשמה , ואף אחד לא ידע עליה , או על אלוהים בהתחלה... . אם הכול בראש , לכמה מאיתנו יש אחד ? לי אישית לא בטוח , הראש של רובנו הוא החברה . בקשר למות קליני זה לא הוכח , בשנת 98 הייתי בלטביה , ומישהו שחווה מות קליני טען שהוא דיבר שם עם אלוהים , ואלוהים אמר לו שתיהיה שם מלחמה בסוף השנה- לא סתם מלחמה מלחמת עולם שלישית - בכול מצב מלחמה לא היית - אולי מקרה אחד - אבל אחד מתוך רבים חייבים לצין . אז איך זה שהגוף חיי אחרי שמת , בכלות הוא מורכב חומרים כימים , שמסוגלים לתפקד עם הספקת דלק , אחרי שמכונית התקלקלה ולא נסע תיקנת , זה לא אומר שהמכונית עברה לעולם הבאה . נויה - אל תשברו חוקים תשכחו מהם

למעלה