איפה אלוהים?! איפה??

borissurets

New member
איפה אלוהים?! איפה??

שלום לכולם.. :) לפני כשבועיים נפרדתי מהאקסית שלי בגלל דבר אחד שהיא עשתה שהראה לי שהיא עדיין ילדה קטנה וזה פשוט הוריד לי את כל הרצון להיות איתה ויומים לאחר מכן נפרדתי ממנה.. ובעקרון, מאז אני לא מאמין שאין כזה דבר בחורה שהיא ילדה קטנה באישיות.. אז תגידו לי בבקשה.. איפה אני מוצא בחורות נורמליות כי כבר לא נראה לי שקיים כזה דבר.. borissurets

בכל אישה

יש ילדה קטנה החכמה היא איך להוציא מאיתנו א האישה ? איך להתמודד עם הבעיות והסצנות שלנו ? איפה הגבר שיבין את זה ? תראה לי אותו ושם תמצא אישה שהיא לא ילדה קטנה !

איפה הגברים הנורמלים אם כבר

מה זאת אומרת ילדה קטנה?!-אתם הגברים מתנהגים לא פחות מאשר אנחנו בקטנוניות. ברגע שתדע להתנהג עם הבחורה שלך כמו שצריך תראה את האישה שבה ולא הילדה הקטנה. ובכלל הגעתי למסקנה שגם כל הגברים תינוקות. ברגע שתדעו להתנהג כמו גברים אנחנו נדע להתנהג כמו נשים. בנתיים כל מי שהכרתי הוא סתם ילדון בהתנהגות שלו. נמאס כבר...אולי גם אתה כמוהם

borissurets

New member
אז אולי את הסתובבת בעבר עם הבני אדם

הלא נכונים.. אני פשוט עשיתי את המקסימום בלהיות כמו שצריך והכל אבל היא פשוט שמה פס ועשתה את מה שעשתה..

המקסימום....

פחחח כולם חושבים שהם עושים את המקסימום-אבל ביחס לדרישות של הבחורה זה כלום. מה לעשות.צריך להתאים צפיות. גם האקס שלי אמר לי :השתדלתי מאוד! אבל איפה השתדל ואיפה נעליים....עשה לי פרצופים על כל בקשה שלי ואז עוד בא אליי בטענה שאני הילדה הקטנה....למשל שביקשתי שילווה אותי הבייתה-עשה לי פרצוף כאילו אני לא יכולה לחזור לבד. זה לא היה הקטע של לחזור לבד,זה היה הקטע של לכבד אותי....וככה גם עם בחור חדש שהכרתי.רק שהוא ליווה אותי בלי לעשות לי פרצופים מיותרים,אבל ניסה לשכנע אותי שאולי אני אחזור לבד. אתם הגברים לא יודעים להיות גברים,אז אתם מקבלים ילדות. רוצים נשים?!תתנהגו אלינו כמו לנשים,תכבדו את הרצונות שלנו,את השטויות שלנו,את ההתנהגות הילדותית לפעמים-וכמו שאומרים,בסוף המאמץ ישתלם.

ותתקן אותי...

אבל יש מצב שהדרישות שלי גבוהות מדי?! בחור שילווה אותי הבייתה? מה אתה בתור גבר חושב? אני לא אכחיש שהבחור השני מכבד אותי לגמרי.....אבל הקטע שיש להם משהו נגד ללוות,לא מבינה אותם....

ליטל 061

New member
אני אענה לכ.

תלוי איפה אתה מחפש בחורות,יש מעט מאוד בחורות איכותיות כי הזולות הולכות ומתרבות במקומות בילוי ליליימ.

תגובה

השתתף במסגרות חברתיות, שמענינות אותך. כך תכיר אנשים חדשים ומענינים. בנה את קשריך לאט בהדרגה.

mesoo

New member
כשתפסיק להסתכל על הבנות כאוביייקט

מיני ונמשך רק לבחורות סקסיות ומלכות יופי אז אתה תוכל למצוא בחורות אינטלגנטיות ושוות,אני לא אומרת שאין בחורות אינטלגנטיות ויפות וסקסיות להפך יש מלא,אבל אתם הבחורים מסתכלים קודם כל על המראה החיצוני ואחר כך אתם מתחילים להתלונן. מצד שני אתה עדיין צעיר מאד אז מן הסתם הבנות שתכיר אותן גם צעירות מאד שמתענייות בסדרות ובכל השטויות האלה.

למעלה