איפה איפה דנה? שיער בעברית

• פותח הנושא diri
  • פורסם בתאריך

diri

New member
איפה איפה דנה? שיער בעברית

היי חברה.. בעיקר סאטרשיין- מיכלי ואנני שרוף.. הנה לכם השיר של דנה (דונה) בעיברית עפ"י התרגום של אהוד מנור.. אם יש דברים מוזרים..שמישהו יודע שהם לא נכונים.. סורי- הקטלת לא באיכות משהו אחר 3 שנים של חרישה יומיומית אליה.. סורי בכל מקרה... אני אשים גם את התרגום של דונה באנגלית עוד שנייה.. יום טוף, דירי

diri

New member
donna שיער באנגלית

ועכשיו.. השיר המשקור.. התרגום 100% נכון.. מילה במילה.. שלא כמו השיר בעברית.. אז תהנו.. ותגיבו.. יום טוף, דירי

Gilmore Fan

New member
וואי, עוד לא ציינתי את זה פה!!

אני לומדת משחק, ובפורים הזה עשינו הפקה שלמה של שיער!!! אני גרה בנתניה, דרך אגב... היה ממש יפה וממש כיף, ויש לי את כל המילים בעברית, אם אתם מעוניינים. בדנה יש מעט שינויים. שיניתי אותם בקובץ.

trilliane

Well-known member
מנהל
בקשה: אנא צרפו קבצי טקסט ולא וורד!

אפשר לפתוח אותם יותר מהר, הם קטנים וקלים יותר, ובאמת שאין שום סיבה לצרף קבצים גדולים יותר סתם על טקסט (אלא אם יש בהם עיצוב מיוחד). אתךם יכולים לשמור מסמך שכתבתם בוורד כקובץ טקסט - משתמשים באופציה Save as ובוחרים לשמור כקובץ-txt. כמו כן אפשר לכתוב מלכתחילה ב-notepad או בכל טקסט-אדיטור אחר, ששומר אוטומטית קבצים כקבצי txt. (כן, מה לעשות, אני עובדת על מחשב איטי ועם חיבור מודם מאד איטי, זה משמעותי לי)

וואו תודה...

DIRI את גדולה! איך באמת קוראים לך? יש לך את כל המילים של שיער בעברית?!?! אם יש לך תוכלי לתת לי את כולן? אני יודעת שזאת בקשה גדוה אבל אני כל כך מנסה למצוא את השירים האלה שזה פשוט לא יאמן... תודה כל כך כל כך כל כך!!! נועה

diri

New member
נועה...שוב...../images/Emo42.gif

היי נועה... כבר הפנתי לך הודעה אחת בדיוק עכשיו בפורום.. אני אשמח לשלוח לך עוד מילים של שיער..בשמחה.. קוראים לי הדר.. מהוד השרון.. אז בכל מקרה..תהני.נפגש בשיער בחודש הבא... וכמובן- יום טוף, דירי

ממש לא אהבתי את התרגום...../images/Emo10.gif

התאכזבתי קשות מאהוד... שנית...

למעלה