איףףף

כמו כולנו!

בא לך לפרט? מוזמנת גם במסר!

כלעוד

New member
חחחח... למה ככה? נדלקתי על

1. המדריכה בחוג חברתי. יום אחד היא עזבה וליבי בן 10 האביבים נשבר. 2. המורה לשרטוט. היא היתה יפה, קשוחה ועצובה. ולא סבלה אותי. 3. המכ"ית בצבא (וגם כבשתי. אמיתי. לא אשכח איך צעקה את שמי...) 4. המורה לציור - (לא נדלקתי וחבל. כי תלמידה אחרת עשתה אותה... ממש סרט היה שם) 5. הרופאה בצבא (סאדיסטית) 6. המורה לרוחניות(כמו אמא שנייה שלי עד היום) 7. האם יש טעם לפרט עוד? נראה לי שהנקודה ברורה.
מתנחמת בכך שהיום אני הדמות הבוגרת בעמדת סמכות, אז בטח גם נדלקות על הדימוי שלי בעינהן.

כלעוד

New member
חיילת מופרעת ברמות לא נתפסות

זה מה שאני הייתי. סמלת מכ"ית טובת לב, יפיופית קטנה מזרחית, עם שיער ארוך וחיוך מהמם - היא היתה. כל הטירונות התכסחנו. ביום האחרון הצלחתי להפטיר לעברה בקשיחות מזוייפת: "רוצה את הטלפון שלי?"... והיא רצתה. קניתי תקליט של ג'ניס ג'ופלין, בקבוק יין, ונסעתי אליה נרגשת. נרגשת? רועדת כולי, בהיי. הוריה נסעו, ולחבר הקבוע שלה ששרק לה מלמטה היא לא ענתה. היא לא היתה כזו, אבל אהבה אותי ונצמדה אליי(חסוי -צניעות) בלילה, וקראה בשמי... זה היה חד פעמי, אך שנים אח"כ היא המשיכה להתקשר אליי ולהתעניין בשלומי. אח"כ היא הפכה לעובדת סוציאלית. ידעתי שהיא מתאימה למקצוע. נשמה טובה שכמותה, שפינקה אותי לילה אחד מיוחד.

למעלה