איסלנד

איסלנד

איסלנד הייתה מרתקת אם כי זאת לא בהכרח ארץ שהייתי ממליצה לכל אחד לבקר בה בעיקר בשל היותה יקרה נורא. שקית תפוצ'יפס שם עולה בסביבות 8$ ולינה באכסנית נוער במיטת קומותיים עלתה לי כמעט כמו מלון בניו יורק. מכיוון שהגעתי לבד לאיסלנד הבנתי מהר מאוד שיהיה לי מאוד קשה לטייל בלי קבוצה. מחוץ לבירה ריקייויק יש אוטובוס פעם ביום- בד"כ בשמונה וחצי בבוקר ומחירו קרוב ל-100$ לכל כיוון. מכיוון שזאת ארץ בטוחה מאוד וידידותית החלטתי לעשות טיול טרמפים. מכיוון שהייתי בד"כ הטרמפיסטית היחידה בכל האי עצרו לי בקלות וככה גם יצא לי לדבר עם הרבה מקומיים. התרשמותי שהאיסלנדים הם העם הכי נחמד שפגשתי בחיים, שהם גאים במדינה שלהם הרבה מעל הממוצע (תמיד שואלים אותך האם אהבת את המדינה ומה אהבת) ושהם חומרנים באופן קיצוני, אולי כי עד לפני כמה עשורים זאת הייתה מדינה עניה מאוד. אגב, מישהו בפורום יעץ לי לקחת איתי פנס ואני עדיין מנסה להבין למה- הרי מואר שם בקיץ 24 שעות ביממה.

איזה יופי... קריר

טוב שנסעת וטוב שחזרת לשם וטוב שאת עומדת לחזור לכאן וטוב שהראית לנו כמה יפה הקריר הזה יכול להיות ותגידי: דיפלומה קיבלת? פשטת את הרגל בשביל הטקס?

HORA EST

הטקס היה נחמד ודיפלומה קיבלתי. היה הרבה יותר נחמד ממה שחשבתי וויתרנו על הטוקסידו.

תודה על קירור האוירה

התמונות עושות חשק לעלות על המטוס. איסלנד עלתה ברגע זה בסולם העדיפויות (אם כי עוד לא הגיעה לפסגה).

adi1979

New member
למה פנס????

תמיד טוב שיהיה איתך פנס. אם נופלים למערה וכדומה.. שמח שנהנית והתמונות יפהפיות.. עושות לי חשק לעוד פעם (גם ככה אני מזיל דמעה בכל פעם שאני מוצא תמונה יפה של איסלנד ברשת
) להיכן טיילת? מה יקר יותר- הטקס או איסלנד? עדי

למה פנס???

זה באמת מה ששאלתי את עצמי כל הטיול, למה פנס כשלא מחשיך??? פפין- הציפור החמודה שאפשר למצוא בעיקר בווסטמן אילנד עוד לא הגיעה לחופשת הקיץ שלה אז לא ראיתי. אבל אכלתי אחד והוא לא היה ממש טעים. גם לוויתן (או זנב לוויתן) לא ראיתי אבל היו כלבי ים בשפע. איסלנד מעניינת אבל האמת שלא הייתי חוזרת לשם. מיציתי.

למעלה