איסט

איריסג

New member
איסט

ביום ראשון הקרוב יש לנו אירוע של המשרד במסעדת "איסט" (הבנתי שהזמינו את ארוחת הטעימות). מישהוא יכול להכין אותי נפשית למצפה לי? חוץ מזה, לאור העובדה שאני תחת משטר נוקשה של תזונאי חמוד אבל קצת מטורף - מה הסיכוי שאני אוכל בכלל לאכול שם משהו ולא רק לבהות בכולם בולסים כשאני לוגמת בתוגה תה ירוק?
 

S i g u r R o s

New member
להכין אותך נפשית?

מ פ ח נ פ ש הייתי שם בארוחת הטעימות וב-2 מלים : מסעדה סתמית.
 

meravbr

New member
לא בהכרח ../images/Emo13.gif

בפעמיים הראשונות נהנתי מהארוחה הזאת (שהיא משתנה מדי פעם, אגב) ואח"כ היא כבר לא ממש חידשה לי. בטיפול בקבוצה גדולה - היה שם מפגש פורום לפני כשנה - הם ממש היו קטסטרופה אבל אולי בגלל שזה היה בשבת בצהרים, מועד בעייתי בהרבה מסעדות. אגב, סביר שתוכלי להזמין גם מנות מהתפריט הרגיל, תפריט הטעימות שם בד"כ אינו מחייב אלא אם עשו משהו מיוחד לחברה שלך.
 

ronchik

New member
על הבר הם מוצלחים מאוד

ארוחת טעימות אחת לזוג, על הבר, עם כוס יין, הסבה לנו דווקא הנאה גדולה לפני מספר חודשים. הבעיה העיקרית של המקום זה הסיגריות - הבר גדול ומוצר לעשן סביבו. די סיוט.
 

mars4

New member
לטעמי מסעדה מעולה

3 פעמים אכלתי שם ארוחת טעימות כולל לא מזמן אחרי שהתחלף השף והתפריט ובכל פעם נהנו מחדש. יצירתי, נועז, בועט , שלל טעמים אקזוטיים אוירה נהדרת .
 
בפעם הראשונה שלנו במסעדה נהננו מאוד

אבל בשתי הפעמים הבאו כבר הרבה הרבה פחות...
 

מיצמיצ69

New member
אכלתי שם מרק חצילים מעולה

שהיה מאוד כהה, מאוד עשיר בטעמים והכיל פייב ספייסס מומלץ
 

גסטרו

New member
אכלתי שם מספר פעמים, אחרונה לפני

כחצי שנה-גם ארוחת טעימות ותמיד נהניתי.
 

anatc

New member
גם אני נהניתי מאד באיסט

בפעם הראשונה ארוחת הטעימות היתה ברובה מפתיעה ומענגת ובשתי הארוחות אחרי כבר ידענו לבחור מהתפריט היו מנות אותן טעמנו בארוחת הטעימות והזמנו כמנה "רגילה" כמו האווז מושו - מנה נפלאה ביותר בארוחת הפורום בשבת בצהרים הם פישלו בענק בנושא השירות, מה שהשאיר טעם רע אבל בשאר הארוחות השירות היה מצויין
 
למעלה