איסט - המסקנות....

איריסג

New member
איסט - המסקנות....

אז ככה - חזרתי ממש לא מזמן מהאיסט, מארוחת המשרד שלנו. מתי אני יודעת שיש בעיה עם מסעדה? כשאי אפשר להגיד עליה משהו ממש רע, אבל גם אי אפשר ךהגיד עליה משהו ממש טוב. ההגדרה היחידה לטעמי היא "סתמית". רוצה לומר - לא סבלתי, חלילה. המנות אפילו היו די טעימות. אבל במשחק המילים של "טעימות" מה ששולט זה יותר עניין הכמות (או האין כמות) ופחות עניין ה"טעים".... (ובחיי שלא ציפיתי למנות ענקיות ולצאת "מפוצצת"....) לקחנו ארוחת טעימות, כפי שניתן היה להבין. אם אני מנסה להשוות את הקונספט אז אני יכולהלחשוב (מבחינת הקונספט, לצערי ממש לא מבחינת הביצוע) על משהו דוגמת "סושי סמבה". אלא ששם (בסניף אשר במיאמי) אכלתי את ארוחת הטעימות הטובה ביותר בחיי. מנות שהיו שילוב מקסים בין צורת הגשה לעושר של טעמים וחיבורים. וכאן, ברחוב השרון בתל אביב? מרק חצילים שטעם חלב הקוקוס היה בו דומיננטי הרבה יותר מכל דבר אחר. איטריות סובה קרות עם קצת רוטב טריאקי. לא משהו שלא אכלתי כבר. ומה יש לגבינת הקשקבל (או מה שזה לא היה) בציפוי שניצל (זה טמפורה , זה????) ולארוחה אסייתית???? במנה עם השם הכי מסובך (משהו עם סביצה, ואבוקדו ואשכולית אדומה) היה בעיקר אבוקדו. לשאר הדברים היה רמז מאד קלוש. שוב - לא בלתי טעים, לא מגעיל חלילה - אבל ממש לא משהו לכתוב עליו הביתה (לפורום דווקא כן....) והמנה העיקרית - לרוב אני ממש לא מתלוננת על גודל המנות, אבל בכל זאת נראה לי שהמנה העיקרית - ראוי לה שתהיה מנה עיקרית או לפחות משהו בינוני. חצי דג מפולט ומעט ירקות מאודים (יאמר לזכותם שהסכימו להחליף לי את האורז בירקות מאודים) - זו לא מנה עיקרית. הקינוחים היו טעימים, לפחות כך אמרו שכני לשולחן - אני נמנעתי מהם מסיבות של דיאטה. כאמור - כנראה שנמשיך לחכות לפתיחה המיוחלת של סושי סמבה בארץ....

כן... תיאור יפה של מה שאנחנו חשנו

בביקור האחרון במסעדה. זה היה בסדר אבל לא ממש...

פ ו ל ק ע

New member
אם זה מנחם אותך - פותחים סושי סמבה

בעוד חודשים ספורים, ברמת החיל.

meravbr

New member
מדובר שיהיה אותו תפריט?

meravbr

New member
לטעמי הארוחה האחרונה שלנו שם

היתה דם "אנמית" ולכן גם אנחנו לא חוזרים...

איריסג

New member
סושי סמבה

כשכתבתי "לפתיחה המיוחלת" התכוונתי שאכן היא אמורה להיות בקרוב. כן, אני יודעת שעומדים לפתוח סושי סמבה בארץ. נו! שיבואו כבר!!!!! במיאמי אכלתי באמת את אחת הארוחות הטובות שאכלתי בחיי - גם מבחינת החוויה, ההגשה האסטטית, ובעיקר - תענוג לחיך! אומנם זול זה לא - שילמנו משהו כמו 70 או 80 דולר לאדם, אבל זה היה עם אלכוהול וקינוחים - והאמת - היה שווה כל גרוש (או סנט....)

איריסג

New member
טוב מראה עיניים.....

שלוש תמונות מ"סושי סמבה" מיאמי.... הנה הראשונה

איריסג

New member
וזו השניה....

אגב - התמונה הקודמת - זה מגש הקינוחים שכלל את כל הקינוחים שיש למסעדה להציע... סוג של הפתעת יומהולדת שעשה לנו החבר המקבסים שאצלו התארחנו. איך הוא שיכנע את הנהלת המסעדה לזה? אל תשאלו אותי... אני הייתי עסוקה בללקק את האצבעות ולהתמוגג מעונג, לא הטרדתי את עצמי בפרטים....

איריסג

New member
זה תמיד נכון....../images/Emo21.gif

עכשיו רק נשאר לחכות לסושי סמבה תל אביב, ולראות מה רמת המחירים ולהחליט אם לוקחים משכנתא בעצמנו אומחכים לתומך נדיב.... יש לי תחושה שלפחות את הפעם הראשונה נדהר לשם מייד עם הפתיחה, ולעזאזל הכסף....

איריסג

New member
של סושי סמבה במיאמי?

היא נמצאת במיאמי ביץ' בלינקולן רואד. הכתובת המדוייקת: 600 lincoln road, miami beach ויש להם גם אתר אינטרנט - מצ"ב קישור

meravbr

New member
../images/Emo99.gif

היינו ממש ליד בניו יורק לפני כמה שנים, איך ויתרנו

איריסג

New member
מכיוון שאני רואה אותך פה ושם

חוטאת בכתיבה בפורומים שכנים, אני בטוחה שעוד תגיעי לניו יורק או מיאמי או שיקאגו.... ואם לא - תחכי בסבלנות שיפתחו ברמת החיל. כבר לפני כמעט שנה אמרו שתוך שנה.... זה תכף מגיע....

למעלה