איסוף פחיות

smile2life

New member
איסוף פחיות

זו קריאה למשתתפי הפורום ללא שיוך פוליטי-מפלגתי איספו פחיות ריקות ואנא מכם העבירו אותן לש"שים לפי הכתובת הבאה: ש"שינים נוער מרצ בית מרצ רחוב המסגר 30 תל-אביב יפו גם עשיתם מצווה וגם עזרתם לנקות

שיטה לא טובה

מה תעשו בזה בפחיות תמחזרו אותם אני חושב שמממשלה וכנסת צריכים לדאוג לזה ולמחזר אותם בשיתוף ארגוני שוחרי איכות סביבה צריכים לקדם חקיקה למען איכות סביבה כמו איחוד אירופי שזוהי השראה עבורי שמודל ליברלי ומדיניות חזקה כלפי מזהמים.... בזמן האחרון אני רואה מצד מפלגת שינוי שעושה מאמצים גדולים לקידום תהליך חקיקה למען איכות סביבה ועל מרצ להתאחד עם מפלגת שינוי לפעול איתה על איכות סביבה...וקידום חקיקה שחוקים יהיו מחמירים כמו בגרמניה או בשוויץ.. בברכה ממני צפור מטורלל

smile2life

New member
כמה הסברים

א. לא אנחנו ממחזרים - אלא הש"שינים של נוער מרצ מהווים נקודת איסוף לפחיות. ב. הפעילות הנ"ל היא לקידום "חוק הפיקדון", שחוקק לא מזמן.

שוב מציין שיטה לא טובה

שיטה הזאת לא תדרבן את אנשים לשלוח לצעירי מרצ שתחלק בנקודות איסוף ולא תדרבן את המוני אנשים לצאת מבתיהם לעשות את דברים כך. שיטה הזאת לא תצליח.אני מקווה שתקבל את ביקורת בונה שלי ברוח טובה...

smile2life

New member
שוב אתה שוגה

לא צעירי מרצ מארגנים את האיסוף אלא הש"שינים (אלו שעושים שנת שירות) של נוער מרצ. והרעיון המרכזי הוא "לעשות בקטן בקהילה שלך ומשם להתפתח"

Fonia

New member
זה כן עוזר

מנסיון אישי, השיטה עוזרת. מתחילים בקטן, אוספים פחיות, ואז אנשים רואים כי טוב, ומתחילים גם. ככה אני התחלתי לאסוף.

למעלה