איסוף ערכות נייקי

efroch99

New member
איסוף ערכות נייקי

למנוסות משנים קודמות - צפוי עומס? יהיה בלאגן? אני מתכננת להגיע באחד הימים הקרובים להרצליה בשעות הערב (בערך 18:00).

הבטחתי תשובה

סליחה שלא כתבתי אתמול, חזרתי מאוד מאוחר מהחד"כ. כפי שנכתב אכן יש הרבה עמדות והם באמת מתוקתקים ואין בעיה למדוד את החולצה ולהחליף מידה אם צריך, כל העניין נגמר ב3 דקות. כמובן שיש גם נזק משני על הדרך, אני לא יודעת איך אתן אבל אני די מכורה למוצרים של נייק וזאת הייתה עוד הזדמנות להשאיר שם כמה מאות שקלים. מזל שהייתה הנחה של 20% למשתתפי המרוץ. ואגב זה מתקשר לשרשור על ביגוד ריצה, אז אני רצה עם טופ ועליו גופייה, וסוף סוף רכשתי גופיה שהיא מנדפת כי קצת נמאס לי להרוס את כל הטריקו שלי וחוץ מזה שאין כמו בגדים חדשים (מאז שנכנסתי לעניין הספורט באופן רציני אני מוציאה את רוב כספי על בגדי ספורט... אופס...)

efroch99

New member
../images/Emo8.gifגם אני בונה על "נזק משני"

ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את זה בנחת, או שהכל עמוס, דחוס ומציק. תודה שעידכנת. אגב, חניה יש?

אין בעיית חנייה

בשעות הערב (הייתי ב 6 וחצי) אין בעיית חנייה, יש מלא כחול לבן פנוי, מ7 גם לא צריך תו חנייה אבל גם מוקדם יותר זה לא סיפור כי יש שם מדחנים. אפילו הצחיק אותי שמישהו שמר חנייה ולא נתן לי להכנס, זה היה די מגוחך כי היו מלא חניות פנויות ליד... כרגיל השירות של נייק הוא מצויין וככה היה גם אתמול, כמובן שיש קצת יותר תנועה מהרגיל אבל לא בצורה דחוסה ומעיקה והיה נראה שהם דאגו לכך מראש ותגברו את הצוות. אני די עוקבת אחר הקולקציות של נייק בכל החנויות באזור המרכז (כבר אמרתי שאני מכורה ? חחח), והיה להם את המגוון הגדול ביותר עם תחרות קלה עם סניף רמת אביב (אבל שם לא מקבלים נקודות של חברי מועדון)

efroch99

New member
אספתי../images/Emo127.gif

הזמנתי חולצה בגודל מדיום, והחלפתי אותה בסמול, כי היא יושבת יותר יפה. מה שגרם לכך שפיספסתי מספר משתתף מדליק (18) לטובת איזה מספר ארוך ולא זכיר. לא התלהבתי בכלל מבגדי הריצה שראיתי, הכל היה נראה מאוד שטנצי, ובגדי הנשים רק בשלושה צבעים - שחור לבן וורוד. בסוף מצאתי חולצה ארוכה מבד מנדף שקניתי לי לחורף, כפרס תנחומים...

גם אני אספתי את הערכה. פתאום זה נראה לי אמיתי

אני באמת הולכת להשתתף במירוץ.... הסתכלתי על כל הספורטאים המסוקסים והספורטאיות החטובות שהגיעו לקחת ערכות ולא האמנתי שגם אני יוצאת מהחנות עם שתי שקיות שאחת לגמרי שלי. גם אני לא התלהבתי מהבגדים של נייקי. הם נורא נורא יקרים וגם ההנחה של 20% לא משנה את זה. הולכת להשקיע עכשיו בבגדי רכיבה להקפת הכנרת....

hartzitzit

New member
גם אני אספתי אתמול בערב

היה יחסית זריז ולא היתה שום בעיה למדוד חולצות ולהחליף. בהחלט מתחיל להיות אמיתי...

למעלה