איסוף ספרים !!

tali_le

New member
איסוף ספרים !!

ארגון בוסתן לשלום אוסף ספרי קריאה בעברית ואנגלית עבור בי"ס אזורי בנגב שמרכז בתוכו ב- 200 תלמידים מכפרים לא מוכרים הספרים נועדו לצורך לימוד קריאה וכתיבה לילדים אני רוצה לארגן איסוף של ספרים בקרב חניכי הנוער כל מי שמוכן לתרום ספרים או לעזור ולארגן איסוף מאנשי סניפו מוזמן ליצור איתי קשר אתם יודעים איך כבר ולמקרה שלא: E-Mail: [email protected] ICQ: 67185442 טלפון: 03-6360197 (המספר של המרכז, תבקשו אותי או את הפלאפון שלי)

Roobie

New member
איזה סוג ספרים?

את יכולה לתת לדוגמא לספר שתרמת, כדי שנדע איזה ספרים עלינו לתרום? אני מעוניין לתרום, אבל אני לא יודע מה..

tali_le

New member
ספרי קריאה ברמות נמוכות ובינוניות

שנועדו לילדים שרק לומדים לקרוא ג´ינג´י למשל טלי

tali_le

New member
אליי....

אני ארכז את זה אנ אשמח אם תנסו לרכז בכבים-רעות את כל הספרים ואני אדאג שיאספו מכם את זה זה כבר גם אתה וגם יובל שרוצים לעזור

Roobie

New member
אין בעיה

אני אתן לאורן או לאוריה את הספרים שאני אתרום

הודעה לא ממש חשובה.

א. ספרי ילדים כבר מזמן לא עולים "שלושים עד חמישים שקלים". ב. יותר כיף לתרום ספרים שאתה גדלת עליהם והם סתם נרקבים בבית מטעמי נוסטלגיה. בתרומת הספרים נחנך את הנוער ונקים דור איכותי וחובב ספרות.

אוקייי

אז א. אני כניראה לא מעודכן ב. יש ספרים שאני לא רוצה לתת אני יקנה כבר לילדים את הספר הזה חדש(הנסיך הקטן-חובה בכל בית)

א.א.אפל

New member
טלי וניב הביאו לי רעיון לפעילות...

לתרום ספרים במסגרת שבוע הספר! להקים דוכן בכיכרות (השנה באולמות...) הערים, ושם לאסוף ספרים ישנים אותם נבקש מהבאים לקנות ספרים להביא לנו. כמובן שגם אפשר לבקש לקנות ספר ולהתרים אותו (לאלו שעוד לא נפגעו מהמיתון) אמנם אני מתנגד באופן עקרוני לפעילות קהילתית, אבל אם כבר עושים את זה, אני חושב שאפשר לנצל את ההתקהלות של האנשים הרבים שבאים לקנות בשבוע הספר למען מטרה חשובה זו.

למעלה