איסוף מטבעות שלום רב! היכן ניתן להשיג אלבום לסידור מטבעות באזור המרכז. (כמו של בולים) תודה מראש
B banshi New member 20/10/03 #1 איסוף מטבעות שלום רב! היכן ניתן להשיג אלבום לסידור מטבעות באזור המרכז. (כמו של בולים) תודה מראש
ב בּני New member 20/10/03 #2 בכל חנות בולים... רב סוחרי הבולים מוכרים גם ציוד עזר למטבעות. אני אישית משתמש בדפים של חברת "אל הבול" שבמקור היו לשקופיות... אבל יש פורמטים שונים.
בכל חנות בולים... רב סוחרי הבולים מוכרים גם ציוד עזר למטבעות. אני אישית משתמש בדפים של חברת "אל הבול" שבמקור היו לשקופיות... אבל יש פורמטים שונים.
D dan the man New member 20/10/03 #3 אני גם בערך אותו האלבום אני קונה בחנות מופלאה שהבעלים שלה הוא אספן מטבעות ידוע אם מטבעות ישנים ביותר של ארף ישראל(כמו במוזאונים)
אני גם בערך אותו האלבום אני קונה בחנות מופלאה שהבעלים שלה הוא אספן מטבעות ידוע אם מטבעות ישנים ביותר של ארף ישראל(כמו במוזאונים)
M meytar New member 20/10/03 #4 אם אתה מתכוון לאלבום כמו של בולים אז אני קניתי את שלי באופיס דיפו, ואני משערת שברוב חנויות ציוד משרדי יש אלבומים כאלו
אם אתה מתכוון לאלבום כמו של בולים אז אני קניתי את שלי באופיס דיפו, ואני משערת שברוב חנויות ציוד משרדי יש אלבומים כאלו