איסוזו

ac cobra

New member
איסוזו

נכון יש את הסדרה המוגבלת של הטרופר והאיפון הצבעי הזברה הצהוב והשחור אז כמה רכבים כאלה יש בכלל????

רוןוינר

New member
מה זה משנה

זה סט של מדבקות ובתור מישהו שראה כזאת , זה מכוער בצורה מפחידה

ran levi

New member
ואני דווקא חושב שהם יפהפיים

זה הפך אותם לרכבים קרביים של ממש ואם הם עברו את המסלול של האיסוזו צאלנ´ג אז הם באמת כאלה

rtwingo

New member
האיסוזו צ´אלנג´ זה חרטוט...

מסע פרסומי במסווה של מסע עבירות, קשקוש אחד גדול.

ran levi

New member
איסוזו צ´אלנג

כלי הרכב האלה הם כלי הרכב שהשתתפו במסע איסוזו צ´אלנג האחרון ולאחר חזרתם לארץ אם 6000 ק"מ הם נמכרו במכירה מיוחדת שנעשתה בראשון לציון וכמובן גם במחירים מיוחדים הם כמובן מספר של רכבים המאובזרים עד מעל הראש החל מכננות מיגוני גחון ועד גגונים למשקל כבד אפילו תאורות למיניהן הרכבים נמכרו אם מכות קטנות ואפילו ראיתי את אחד הרכבים שיש לו קילוף די גדול ומכוער במדבקות האלה אני אישית חושב שזאת קניה משתלמת למי שכן קנה אותם וכמובן גם ליו אמ איי שאם לא היה מציע אותם למכירה אז הוא היה צריך לדחוף אותם לתחת מה שגרם ליבואן לבצע את אותה מכירה

rtwingo

New member
התמונה הזאת היא עיבוד מחשב...

הרכב המצולם בכלל לא נמצא איפה שהוא מתיימר להיות, זה סתם עיבוד מחשב זול...
(את האמת- יכול להיות שזה עיבוד מחשב יקר
)

ran levi

New member
יצא לך לראות מסע עולמי ../images/Emo35.gif

על המסע, כי זה מה שאכן ממחיש כל שנה מחדש שכן מדובר בעבירות של ממש ודבר נוסף הוא שהרכבים של איסוזו ללא שיפורים הם די עבירים וכן אני יודע שאחת התמונות היא עיבוד מחשב אבל זה לא משנה את העובדה שהמסע התנהל בתנאים די קשים (גם של מזג אויר) כמובן שזכותם של המזלזלים גם לזלזל וברור שמה שמניע את היבואן לעשות מסע כזה הוא פרסום ופרסום בלבד וגם הרכבים שנמכרו לאחר המסע גם הם ישמשו כפרסומת על גלגלים לכל חייהם בכל אופן לפי דעתי זהב מאוד נחמד

למעלה