אינתי עומרי

ooopsi

New member
אינתי עומרי

סוגרים את המפעל בואי נלך הביתה זה לא משתלם, לא משתלם...לא משתלם זה עניין של כלכלה, של פוליטיקה עניינים שברומו של עולם אבל לא בעניין, לא בעניין שלנו ואת יפה, כ,כ יפה וכמו אז גם עכשיו אינתי עומרי הקשבנו לאיש שאמר ואמר ואמר והאמנו לכל אחד שדיבר על אלוהים מילים מילים מילים הרבה הרבה הרבה אבל לא בעניין, לא בעניין שלנו ואת יפה, כ"כ יפה וכמו אז גם עכשיו אינתי עומרי מיכה שטרית

mozal

New member
יש שם מקצועי לשיר שלא יוצא מהראש.

קוראים לזה EAR WORM, או בעברית תולעת אוזן. עכשיו, בגללך גם אצלי השיר הזה התחיל להתנגן... ד"ש לאופסי.

r66

New member
אז.......

אפשר לתבוע את הביטוח הלאומי על תאונת מקצוע, תאונה אישית..

gabizon79

New member
אז קבלי את זה...

א יידישע ראסטה-מאן ניסיתי מדיטציה זה לא הלך לי ניסיתי הארי קרישנה וברחתי אפילו סיינטולוגיה לא עזר לי אסטרולוגיה מרוב הפסיכולוגיה התבלבלתי וכל אחד אומר לי זו הדרך שחיפשת איך זה לא נתפסת שחור נגד לבן עד שיגיע לכאן א יידישע ראסטה-מאן . . . יש לו אמונה ויש לו כוח הוא יודע איך לרקוד ואיך לשמוח הניגון שהוא יביא יעצור את הזמן יחיה את המתים ויוריד את ה-מן א יידישע ראסטה-מאן . . . אז הם יגיעו מרחוק מאתיופיה מניו יורק מאפגניסטן בעקבות אותו השיר אל הארץ המובטחת יגיע השחור עם הלבן הוא בדרך הוא בדרך לכאן א יידישע ראסטה-מאן א יידישע ראסטה-מאן . . .

r66

New member
"ראסטה" זה לאאאאאאא|../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

r66

New member
לא, אה אוקיי

ראסטות... בשביל זה הילד שלי מגדל שערות

r66

New member
חחחחחחחח.......בקושי עברית

הוא מגדל תלתלים וזה כל-כך לא יפה לו <<והוא ילד כזה יפה וחתיך>> הוא מתעקש לגדל בשביל לעשות ראסטות בפורים (בעעעעעע...זה מגעיל)

למעלה