אינפרא אדום?

gozala

New member
תשלחי תמונת מסך של מנהל התקנים../images/Emo45.gif

ואולי יתברר שיש לך את זה! רק בארץ מוכרים מחשבים בלי הדבר האלמנטרי הזה
בעלי רכש גם IBM והבנתי שאין לו את זה!

cheif

Member
מנהל
על מה את מדברת?

מה זה קשור למה שמוכרים בארץ? למה סתם להשמיץ? ב-99% מהמחשבים הניידים אינפרא אדום זו לא אופציה שניתן לבחור אותה. אינפרא אדום זה לא WIFI או BLUETOOTH שהם אופציה שהמשתמש יכול להוסיף מאוחר יותר באמצעות כרטיס הרחבה. לגבי אינפרא אדום, היצרן מחליט לגבי כל דגם ודגם האם לכלול את האופציה הזו ואם היא קיימת -- היא קיימת בכל המחשבים ולא על פי איזושהי החלטה של יבואן או משווק מקומי.

cheif

Member
מנהל
ת:

אין אנפרא אדום במחשב שלך. את יכולה להוסיף את האופציה הזו על ידי כרטיס אינפרא אדום שמתחבר ב-USB. זה עולה סביב 80 ש"ח בכל חנות מחשבים.

Ixion

New member
אינפרה זאת טכנולוגיה גוססת

זה איטי מאוד, וצריך להחזיק את הכל באותו הכיוון..... עדיף כבר לקנות כבל לסלולרי, זה גם הרבה יותר מהיר, וגם קל יותר לתפעול.

אורנג' אמרו לי שאני צריכה אינפרא...

טוב, אם כבל עושה אותה פעולה- כמובן שאין לי כח להסתבך עם אינפרא. (שגם אין לי מושג איך מתפעלים). תודה. וסחתן על הידע...

Ixion

New member
שניה, איזה מכשיר?

אולי בכ"ז אפשר למצוא לך כבל?

Ixion

New member
המממ חושב שמצאתי לך:

הנה. רק תוודאי שזה באמת הדגם שלך... אם זה לא, תחפשי בזאפ פשוט "כבל + מספר הדגם"

Ixion

New member
אם תצטרכי עזרה גם בהתקנה,

אני שוכן גם בפורום סלולארי

gozala

New member
לגבי הניילון הניצמד-לשמירה על המסך

רק כשחיפשתי את התמונה הבחנתי שבצד ימין יש ערימה של ניילון ניצמד (מסוג יותר עבה ופחות ניצמד) שאיתו עטפתי את המסך של המחשב השמאלי (שהגיע מקנדה). ליפפתי מסביב עם שתי שכבות כי כך גם נישמר בנסיעה לארץ וגם לא הפריע לי להשתמש בו כשהניילון הזה "מרוח" עליו. כאן החלפתי אותו לאחר הרבה יותר דק ו"ניצמד".. רכשתי את הגלגל המיוחד הזה בזמנו בקנדה. חברה הודיעה לי ש"הגיע ניילון ניצמד יותר טוב" (וגלגל אחד כבר היה בארץ) בלי להסס רכשתי אותו, ברבות הימים עלה הרעיון לעטוף איתו מסכים של ניידים.

:)

אהבתי יותר את הדק... הוא נראה אסתטי יותר (במיוחד שבטח על מקלדת, זה קצת קשה נראה לי לכתוב עם עבה...) טוף, עכשיו נשאר לי רק לספר לכל החברות הלפטופיסטיות שלי:) הן תשמחנה:)

gozala

New member
הוא כ"כ דק שמההקלדה הוא נקרע ../images/Emo41.gif

את התחתון אני מחליפה בגלל זה, או מניחה עליו "תיקון" כשאני מתעצלת. אני מקלידה עיוורת וצריך להרגיש את הסימנים המיוחדים למיקום האצבעות, אותה חברה צדקה, הוא באמת מיוחד ויש לי ממנו וואחד גלגל: 762 מ'. מצורפת תמונה, הוא נימכר בשרשרת החנויות הזו.

point2i

New member
הלו gozala

מכל התמונות שהצמדת לפוסטים ( עם ובלי ניילון
) , אפשר לעשות פאזל ולהרכיב את תמונת חדר העבודה שלך
)) את על הכיפק שתהיה לך שנה קסומה

למעלה