אינפקטד משרום!!!

TRANCE ADDICT

New member
מה שהכי מצחיק פה....

זה שאני פרסמתי את ההודעה הזאת ולא יצא לי בכלל לראות סעמקקקקקק !!!!!!!! יש מצב מישהו הקליט בכל צורה שהיא???

eranle25

New member
חח לא הפסדת כלום....

חביב לא יותר מזה , הראו אני חושב 20 דקות גג מההופעה שלהם ודווקא ברגע שהם התחילו לשים רמיקס חדש שלהם (לפי מה שאמרו בפורום) אז הפסיקו לשדר משם.

orberman

New member
!!!

זה היה כל כך מעצבן! הטראק שהם עשו עם יהל, אלקטרו פניק, אז הם עשו לו רמיקס אולי לייב או לא יודע ואז בדיוק שהתחילו הקיקים הראו את האיש הזה שמשחק אותה ראפר ואין לו מושג בכלל ולמה תקעו אותו דווקא בהופעה שאין שמה היפ הופ כמה הוא מזיז את הידיים יא אללה יותר מדובדב! לך תדעו אולי אחרי שאמרו להם שכבר לא מצלמים את זה אז הם שמו את כל האנרלסידים כדי שאולי לא יקליטו את זה להם דרך הטלוויזיה...יש מצב...אולי הם חשבו על זה...

GentlyWeeps

New member
מממממממממממממממממממ

מזה הזיקוקים האלה? חחח הייתי בטוחה עוד שניה שורפים את הקהל.. חבל שהראו רק 20 דקות...אבל לא נורא, היה נחמד ודובדב נתן בראש, ארז עדיין ישן בהופעות

GentlyWeeps

New member
אכן אכן

:) אגב כשאמרתי שהוא נראה רדום לא התכוונתי להגיד בזה משהו על היצירה שלו, אין ספק שהוא גאון ונותן בראש frr

xofer

New member
אני אומר שזה הסידור שלהם

כדי לתאם מי מביא את הסאונד הבא או מתי נגמר הביט וכאלה.

Nofale

New member
זונות

יכולתי להיות שמה יכולתי אולי להיכנס חינם סיכוי 50 50 אבל זה היה רחוק ולא היה כסף למונית ולא הייתי מבזבז סתם על משהו שלא בטוח שאהיה בכלל... היה מתאים לי כל כך איזה מסיבה כזאת מגניבה

למעלה