ואיך ההיסטוריה התשבשה כמו שהשתבשה בהצגת הארי פוטר עם רון והרמיוני|, וגם העלימה שני ילדים?
זה לא קרה מעולם ואין דבר כזה ספר 8.
אנשים צריכים ללמוד להפסיק לקבל בומבות. זה מכאיב.
הוא יודע מי מנצח היום. גם היום תסריטאיות מוסרטות?! כן, אתם חייבים! אולי מסתתר שם בן אדם בבונקר! אפילו שלושה! הפסקות חשמל תמיד עובדות. אל תסמכו על המשטרה. זה בטח יפתח מדליף. יפתח סתם מושחת.
2041 לא שונה כל כך. אבל אולי זה לא הרץ?
איזה הזוי שהוא מתכתב עם יונתן. אני מסכים עם יעלי. היא מנחסת. וצריך להיזהר מה... דיתי הזאת. חמסה! בטח, משהו לשתות. הגומייה הכעורה!
אבל תיזהרו, דריה, דניאלה ושאולי מחכים. היי! אלה... מעניין מה הקטע איתם.
אווה המנחסת. מה עם יעלי היום? אווה כנראה האחראית לעניין. היא קצת מבוהלת מהעניין. אבל זה מוזר... אם התאונה שלה... אז איך...?
פריצות.
אוף, פגעת בלילוש! בושה! תגידו, הכל שירותי יוניסקס שם?! לילוש גם מסרקת את השיער באמצע. כאילו לא שמה לב. מה זה? מי דחף ל... אלימלך. ברור. נכון. הוא וגילי. טוב, לילוש כזאת חמודה אז אפשר לסלוח לה. דניאל! זה לא מה שאתה חושב! בכלל!
יאללה, הנעלמים מחכים. זה יותר משוכלל מהחדר שהם הוחזקו בו. מעניין אם היא... ברור שהיא...
אני חייב לפתוח חברה להשכרת בונקרים ורכבים חסיני נעצים לרעים. חייב. הרץ. בדיוק כמו בגאליס, הא?
אולי עכשיו אנחנו מבינים... אל תסמכו על משטרת ישראל. אז לכי תדווחי למשטרה שמשהו מסריח קורה פה! ואז הוא יעלים אותך ו... את מבינה... מי דיבר על מחשב קוונטי?
אז אתם פה. אבל... מה קרה לגאיה? לא, אני חושד בך! בך! לא בהרץ! הנבעך הזה לא יפגע באף אחת. תראו את התנועות של אווה, זאת היא! אגב, למה הם לא מדברים על זה שהוא היה בפרויקט? אז בעתיד עוד אפשר סתם לפטר אנשים.
גומייה כעורה. כעורה מאוד. כן, המשטרה משתגעת לאחרונה. רק מדברים על איזה זיוף מטבעות וגניבת מגילות... יש גם כאלו שמדברים על חטיפת כלבים. תבקש את אמירה! אמירה! ארי עושה התאבדות. עצוב. אבל הסיפור שלו כל כך לא מחזיק. אבל האם הנבחרת תוכל לנצח עכשיו? דניאל יודע המון. או שהוא ידע המון.
אל תכעס על לילוש. בעיקר לא אחרי מה שאתה עשית. התגובה של לילוש לתגלית מתוקה. כהרגלה. הם עסוקים קמעה.
את לא מבינה שזה לא הגיוני? עומר כזאת שחקנית מושלמת. אין, אין לה מזל עם החרדים לשעבר. בכלל.
אתם זוכרים שבגאליס צוותים הפסידו בגלל כל הסכסוכים הפנימיים? אני חושב שמישהו יפול היום בגלל ירון ברובינסקי.
זה מאוד מעניין. קודם כל מרתק שהם מצאו שחקנית שמדברת ונראית מבחינת הבעות כמו לילוש. אומר לכם, זה מוזר. שנית, מספרי הטלפון ממש מוזרים ומקום הפגישה גם. שלישית, קרן יער? זה התסריטאיות המוסרטות. נשבע לכם. רביעית- איזו לילוש היא, אכן. חמישית- האם זה שלילוש לא התחתנה עם אלימלך נותן סיכוי לגילי? ואם אין לה ילדים אז זה אומר שזה לא עבד עם בנדה? כי אני יכול לחשוב לעצמי שאלימלך ולילוש התקרבו במהלך התחרות וזה מנע התקרבות לבנדה, וברגע שאלימלך עף משם הוא מעולם לא הצליח להתקרב ללילוש כמו שצריך וזה שינה הכל. אבל מה אלימלך עושה בארה"ב?! מתכנן את ההפיכה הטבעונית?! גונב עיט אמריקני?! והכי חשוב. הארבעתנו שהפך לשלושתנו. חשבתי שיהיה טוויסט ונגלה שמישהו אחר מת ולא גאיה, אבל מכיוון ששניהם פה ואלימלך בארה"ב, כנראה גאיה עוד מתה. אבל מילא זה שהיא מתה ואנחנו לא יודעים מי רצח- אני כן יודע מי רצח שני תאומים מתוקים של לילוש. וזה אתה, דניאל. איפה האלו שבאים אם ניצלת את המזוודה לרעה?
והנה זה בא. אם גאיה מפסידה, אגב, זה יכול לשנות את ההיסטוריה. אבל זה לא יקרה. אף אחד לא מחבב זה את זה? מה ההיגיון בשאלות האלה? והמכבש מתחיל לדרוס. או שלא. אגב, מה עם אימא של בנדה? חשבתי שהיא בכלל לא קשורה לעלילת המתח, שהיא משחדת אנשים לקבל אותו לפרויקט ולשפוט לטובתו. אבל לא יודע, משהו לא נראה לי בזה. וואלה? זהו? אבל... אם ככה... למה...
שם מטופש. מאוד. ומה המשמעות של התמונה? עוד רועי לאוסף. אווה. כמובן. אבל איך נגיע מההפסד לקבוצה הסודית?