יש להם רומן קצת צ'יזי. חצי שעה בבגאז' של אוטו? ומה עם תקופה קצרה בבית בצפת? אוי. התמונה.
יופי, זאת אשמתך. הרץ מוצא את זה. אל תדאגי, גאיה. הוא מצא. מה עשית, רק מה עשית. כל סדרה שואלים מה עשית. אוי שיט, שוב שוטרים. אין לך פרוטקציה או משהו?!
היא לא! היא לא! לילוש לא הבינה. היא מתוקה מאוד. איך אמר אדם חכם? למה להתעצבן כשאפשר בשקט לדחוף חוקן?
לא, לא, ליאנה חלק מהמשטרה! תתקשרו אליה! אליה! ארי, זה הזמן לעבור בחזרה לחני. או לנעמי. מה שנוח לך, אם אתה מעדיף את הדגם השתקן יותר. אני גם לא מבין למה הוא לא רוצה להיות בשיעור הנחמד של יעלי.
הוא לא. ידעתי שהוא יחזור בזמן. האינפיניטי זה בטח המכשיר. לא, לא, אתה תפגוש את הלנה איפשהו בטוח. ורחלי, גם היא מטיילת שם. ומי... מיטל! אה, הבנתי אותך, ארי, הבנתי לגמרי. היא בטח שם, מטיילת לה.
גילי? את הטלפון? סגרה? ולמה יונתן לא מגיע יותר?
מישהו צריך לעצור את אלימלך מיד. אחרת הבחור יהיה רודן של העתיד, יהפוך אותנו לטבעוניים. אני לא חושב שאלימלך טוב בלעשות את עצמו. אני אעזור לך, אעזור לך בכיף! את כזאת מקסימה! כן, כן, חזרה. תראי, בנוגע ל... להתנשק. קודם כל אני אלמד אותך, תתאמני עליי כמה שאת צריכה. ממש. אל תתביישי.
זאת טכנולוגיה של הספיידרז, הראייה והמצלמה. מי אלה? אולי ארי אשם. בטח. ואם לא דודי, תיסע ותפגוש את דנה אחריות ארגמן במסע בזמן.
החיים עצ... אוקיי. לא יודע, את מזכירה לי מישהו. לא! לא ניירות לפח הכתום! זה יהיה מטומטם! זה לא עובד! נו, זאת לא היא. רואים. אתה יודע מה אתה תכניס לה, דניאל. נאום נגד עגבניות.
ויוצר קאיראן על הדרך! זה מה שאתה עושה! תמות בגללכם, אגב. מה, לבית בשליטה הרודנית של אלימלך... הוא יהפוך את זה לטבעוני. אגב, מה עם גילי בעתיד?
שוב הוא בורח. תמיד הוא בורח כשהוא מתערב בזה. תקופה בבית בצפת ביחד... רק אומר. הכול יהיה בסדר בסוף, את תראי.
הוא חוזר בזמן...
אף אחד מכם? לא גילי! לא גילי!!!!!!!!!!!!!!! פרצו לה למחשב ומשם שלחו!!!!!!!!!!!!!!! יודעת, יודעת... לרוב. מה? לא צורה? גם אני אוהב את לילוש, אני לא מבין מה העניין.
איפה אתה? אתה פה? פה לא פה לא פה פה.
זה לא נראה מסוכן כל כך.
לא?
מה נסגר?
בסוף הם ימצאו את זה בגללו, ואז הוא יחזור להחליף את עצמו שחזר בזמן. אני לא יודע?
אבל מה זה?
אתם רואים? בשביל זה צריך להיות טיימר. עוד לא הגענו לשם.
וגאיה בסכנה.
ארי?