הנה, גם הם סיימו את אירועי הפרק הקודם עם הטוויסט של דניאל/דודי. אז למה בפרק הקודם לא?
שיעור היסטוריה לא משעמם. אלא אם מדובר בסתווית המורה. וכנראה שכן. לא גילי, אומר לכם, זה דודי עושה את זה למען כיוון ההיסטוריה למסלולה הנכון כדי שאלימלך יהפוך לרודן טבעוני על העולם. החמידות שלך, לילוש. החמידות שלך.
למה הם לא מכבים טלפונים?! למה?! אני שנים אומר! והרץ חשדן. יש לכם מזל שהוא לא נסע. היא ממש בוכה. מסכנה. אה, הוא נסע. רגע... אבל עכשיו נועם ויעל כותבות, מה זה אומר על העלילה הפעם? תיזהרו מחומרים משלשלים!
זה העתיד שלך, דניאל. זה העתיד שלך והעבר שלו. למרות שאני חושב שדודי יודע יותר ממה שהוא מראה, שהוא כבר זוכר את האירועים ואת זה שארי כבר בא בעבר. אני לא אתפלא אם הוא אפילו זה שקבר את הטלפון כדי להתניע את העלילה. בוא'נה, הם באמת דומים. ממש. המשקפיים אפילו. זה הזוי. בגילו, ממש בגילו. אני לא יודע... זה נשמע כמו דודי שעשה את זה. מפסיק להילחם. אני לא זוכר מי אמר את זה פעם. מישהו מאילת או משוברי. כנראה אילת כי יעל ונועם.
כן, עם המשטרה. בטח עם אמירה אחריות הורית ארגמן. נכון? כן, הוא יתקבל אולי. בעתיד. יום אחד. פעם. תגידו, לעומר נודלמן יש קטע עם חרדים? היא מחטיאה מלא חרדים. היא גם מנעה מעומר חזן לחזור בתשובה עם התאומה של חני.
מי זאת? מי את בכלל? גלובלה בלה בלה. כן. מסכנה גילי. אמרתי לכם. נועה עם נועה זה לא עובד.
אולי האילומינטי ישתלטו על העולם בעתיד. אולי זה במעבדות. הם רק מסתבכים.
היערות האלה מוכרים לי. לא במובן שגאיה רצה בהם בתחילת העונה. במובן שהם בטח היו בסדרה אחרת. לא אמרנו משהו על קיצורי דרך?
הוא רק מסבך אותה, תדעו לכם. אנשי בת השוטר רק רצים כל הזמן. יופי, דניאל... אה, דודי.
אח, לילוש לילוש לילוש. שחקנית שעוד נשמע עליה רבות. עם חיוך מקסים כזה. והנה עלילה מעניינת. מי זאת? תזכירו לי? צריך להחליף לו אימא עם גאיה. גאיה תשמח לאימא כזאת. יש אנשים שהולך להם. תדעו. יש אנשים כאלה.
הוא אף פעם לא קרא לו דניאל. קל לו לחשוב שהוא עובד במשטרה, אתם יודעים. ספיידר מרגל מוצלח. בפעם הראשונה בחיים הספיידר מצליח. חה! אני לא יודע, אני חושב שדודי יודע יותר ממה שהוא מראה לארי. לא במובן שהוא יודע מה קרה, אלא במובן שהוא לא מספר לארי הכל. אסף הוא זה שיפתח את הנסיעה בזמן.
ואם כבר דניאל וגאיה... אגב, אני לא מאמין שעומר נודלמן מצאה ידיד גיי חדש. הסטוקר שלך. איכס. אורח מחו"ל... משהו נראה לי מוזר. משהו לא טוב... מי שם? סתם לקוחה? אופס. שום בדיקה. הוא מתוק, אבל את סוכרתית. תזכרי.
זוג נשוי? איכס, לילוש. זה לא באמת הבן אדם! פרצו למחשב שלה ומשם פרצו! לא? דניאל כזה מצחיק.
היא התלהבה מהרעיון. וזה השלב שקצת נפרדים בעלילה.
אני מוחה! אני מוחה! זאת לא היא! אלא אם נגלה שזה גרם לפרידה בינו ובין גילי והם ניתקו את הקשר ודודי מזהיר אותו... לא! זה דודי עשה את זה כדי להוביל את אלימלך למסלול שלו כרודן הטבעוני של העתיד!