אינפיניטי- פרק 5

YossihNew

Well-known member
איך גילי תתאושש מהעזיבה המתקרבת של סו לין?

איזה שינוי יהיה במחקר של דניאל ולילוש?

האם ארי יגרום לכישלון הנבחרת?

ומה גאיה תעשה כדי להציל אותו?

YossihNew

Well-known member
איך הוא תמיד מסתבך. כל הזמן. אה, שם הבונקר של ברובינסקי. גאיה לא חווה נפילת סוכר בכלל. בוא'נה, יש מצב שארי ממחזר תירוצים מהעתיד! יש מצב שהוא נתן להרץ את התירוץ הזה כבר בעתיד! או יתן לו! או משהו!

יחסית לנוסע בזמן הוא מאחר. יעלי, את צודקת. אתה רוצה סוכרתית? לא מספיק שיש לך אסמטית ברזומה? ואילמת?

מה זה, שוקולד תות? נקווה שלא.

אז גאיה צריכה לכתוש את כולם. לילוש, את סתם תהיי חמודה בצד ותחייכי. מאמי שאת.

הנה. את זה ראיתי. אבל מה היא קשורה לזה? מה קרה בשנים הבאות? מי ראש הממשלה שלכם שם, אגב?

שוויון 3? אכזבת אותי, גאיה. למה הם עונים לפני ששואלים? מכיר את החידה הזאת. אני חושב ש-24... למה אני זוכר? אה. סליחה, גאיה. אני לא מפקפק. לילוש, למה חיבקת את ארי? חוץ מזה שאת חמודה מאוד?

שמע, די מגיע לך. חטפת. תמיד תכניות להגנת עדים, זה כל מה שהם יודעים לעשות. בסוף נגלה משהו על ההורים של ארי. או שזה יהיה בעונה הבאה.

אבל... היא אמורה להיות עם אלימלך! והיא כזאת חמודה והוא סתם... האוטיסט של המדינה לשעבר. אלימלך, אוטיסט כזה צריך לנצל. הוא בלתי. ואיך היא יכולה לאהוב אותו? אלימלך יהיה עם גילי בכלל?

חני ידעה לחקור יותר יפה. אגב, אני מבטיח שהיום יהיה סיום מעניין. אז השאלה היא... מה לא מופיע בתרשים הרשמי... כמה זמן לא ראיתי פחיות כאלו. בטח אצל ארי מס המשקאות המתוקים התחיל לעבוד וליברמן נבחר לראשות הממשלה.

איזה הביתה, יונתן? היא לא סינית! איך הן הכירו בכלל? והאם נועה כהן תפסיק ללמוד שפות בשביל הסדרות? שפת סימנים ומנדרינית? את אוהבת את סו מהמכבסה כמו אימא שלך. אני יודע מה אני רוצה מסו לין... שתודה שהיא לא באמת סינית.

לילוש אוכלת סנדוויץ' שוקולד. חמודה. כן, זה מאוד מתאים לך בהשפעת אמא. אז לא אלימלילוש? גילימלך? סתם, בסוף זה אלימלילוש. את ובנדה, צודק. צודק. ניסית לנצל אותו אולי? הוא יודע לצייר?

מה, אלימלך השתלט על העולם בעתיד? איזה מין עולם אתם? אבל מה חסר במפה הזאת? הרץ מצפין ואתה מצפין. אתה רק מוכיח לגאיה משפטים בהנדסה.

שמעתי שהקפטן של הנבחרת פרש. היא נהנית ושמחה. מאוד שמחה. מאוד חמודה. שחר טבוך מדבר עם כלי שחמט. יפה. מי? איתי מי?

סו לין, לסגת! לסגת! סו לין מושלמת אם היא אוהבת חומוס. כלומר, אביב פנקס לא אוהבת. אבל בחייאת, התמונות זה מה זה מסך ירוק. וגם הכתר של שאנשי יאן לא פה? וגם אני פה! מה איתי?! את בכלל דומה לי, גם אני עיראקי!

אמא ספרית. יפה. השיער של עומר סבבה. אני מתלבט בכמה לדרג אותו בסולם שירה. מה דניאל אומר עליו. נפלא. חברררררררררר. זה הזמן שלך ללמוד, להגשים ת'חלומות, ואם תרצי- תוכלי לעוף גבוה. או שזאת הדרך של גילי שהיא למדה מבן הזוג שלה. מה, גם את כמו הגר? מראים המון אמהות יחידניות מבחירה. לא יודע מה אני חושב על זה.

איזה הביתה? מה הביתה? את לא סינית!!!!!!!!!!!!!!! די להעמיד פני סין!!!!!!!!!!!!!! ומה מנקה?! מה לנקות?! את אמרת שאת נגד זה שמציעים לך לנקות כי זה סטריאוטיפ!

אופס. אמרתי לכם, לא? תגלית חשובה ביותר. ועכשיו גאיה חייבת להיות חלק מהעניין. חייבת... מה זה, סימן?

מה?! למה?! ומה הקשר לדודי?!​

שיר m

Well-known member
עוד פרק ממש טוב.
היו לי דברים להגיד אבל שכחתי |פנים|

אוקיי דבר אחד שנזכרתי בו- אם גאיה צילמה את הדף עכשיו, וארי מלכתחילה מצא אותו בטלפון שלה, יש פה איזה סיבוב לא?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מיכאל זפסוצקי שיחק בפלפלים צהובים את הילד. התבגר מאז.

אוקיי דבר אחד שנזכרתי בו- אם גאיה צילמה את הדף עכשיו, וארי מלכתחילה מצא אותו בטלפון שלה, יש פה איזה סיבוב לא?
אינפיניטי, לא הבנת?

גם ברור שמי שהיא מתקשרת אליו זה ארי, הוא מצא הודעה שבעצם מוענה אליו.

Roei152

Well-known member
מנהל
מתבאס בשביל אלימלך..
אין בשר בעתיד?????? אז איך מקבלים חלבון???? כ"כ צמחוני ..
הסדרה הזאת רצה מהר וזה כייף , אבל מצד שני מתאים לי קצת להאט .. [\
אוקיי מה הרץ עושה בעתיד? הוא גם מהעתיד?
ומהי נוסחת האינפיני טיי? המעגליות ? שהכל מעגלי ? או שאני מפספס משהו? שמה שגרם לארי לחזור ל2022 , זה שגאיה קראה לו? אבל איך?
באי היה הגיון / שהיסטורייה מובילה להיסטור ה כלומר ההיסטוריה שעלמה חוזה את העתייד ונובילה את משפחתה לאי , הובילה להיסטוקיה שצ'יף מצא את ג'יני והולידו את דילן

YossihNew

Well-known member
מתבאס בשביל אלימלך..
אין בשר בעתיד?????? אז איך מקבלים חלבון???? כ"כ צמחוני ..​
אתה מבין, רועי?

אלימלך ואימא שלו השתלטו על העולם והרגו את כל אוכלי הבשר. זה העתיד שמצפה לנו.
אוקיי מה הרץ עושה בעתיד? הוא גם מהעתיד?
ומהי נוסחת האינפיני טיי? המעגליות ? שהכל מעגלי ? או שאני מפספס משהו? שמה שגרם לארי לחזור ל2022 , זה שגאיה קראה לו? אבל איך?
באי היה הגיון / שהיסטורייה מובילה להיסטור ה כלומר ההיסטוריה שעלמה חוזה את העתייד ונובילה את משפחתה לאי , הובילה להיסטוקיה שצ'יף מצא את ג'יני והולידו את דילן​
מה הרץ עושה בעתיד? חי. כמו שאווה בעתיד. כולם שם חיים. זה כמו שב-2041 יש גם גרסאות שלנו מהעתיד. השאלה מה קרה להרץ בין ההווה לעתיד.

וכן- ארי חזר ל-2022 בגלל שהוא ראה את הסרטון של גאיה, שבתכל'ס היא מתקשרת אליו. הוא חזר בזמן כדי לחקור את המוות שלה, אבל בכך הוא גרם לה לחקור את התעלומה וככה להסתכן בזה שיהרגו אותה כי היא יודעת יותר מדי. במילים אחרות- הוא חזר בזמן וגרם לה לחקור בגלל שהיא נרצחה, בגלל שהוא חזר בזמן וגרם לה לחזור.​

למעלה