האמת שאני חייב לפרוק משהו... ראיתי בפייסבוק תמונה של הדמות של אינה ליד מכונת הזמן. אז מה היא קשורה? אולי בסוף אתם תהרגו אותה. אתם גרמתם למה שרציתם למנוע! אה? כן, ראינו איך ניהלת את המטבח בחוף של מוקה... הם לא יסבירו לה. אין מצב. כאן היא לא תבין. אבל עברו 24 שעות? אה. אז אתה קשור לשוטרים. אבל לא בן של שוטר או משהו. לא בן השוטר. אולי שלחו אותו לתוכנית להגנת עדים והוא בבני ברק?! חשבת?! מוזר לי שליהקו את גיא לתפקיד רציני כזה. ומה הקשר לדניאל? ומה הסוד של אלימלך? משהו חשוב בטלפון הזה. זה לא סתם שמתמקדים בו. הספיידר תמיד כושל. לא ידעת? גם ב-2041 הספיידרז האלה לא עובדים. מתי היא אמרה להם את כל זה?
הו. אבל גם היום יש לנו תסריטאיות מוסרטות. לא מגניב כל כך בעתיד.
הוא עוד פה? מוזר. מוזר מאוד. מלאך שומר? לא, זאת לא הסדרה הזאת. אבל מה הרץ קשור? ומה איתו בעתיד?
למה הסלע אדום? מה, גם ב-2041 יש אמבות ביער? הו. אבל איך הטלפון קבור כאן?
בן תשע עשרה, ליתר דיוק. אתם יודעים, היה משהו דומה בספרים של החממה. זה בעצם ניסיון לקחת את העלילה מהספרים לסדרה. אבל היא מתקשרת אליו! ברור שזה אינפיניטי. לולאה. הוא חוזר להציל את מה שהוא גרם לו.
אז אתם בעצם בשמורת יפה נוף? רגע, שם זה קרה. שם היא נהרגה. כביכול. אני חושב שהדמות של יאנה אחראית. מוזר. העלילה כל כך מוזרה. זה גם דני הוליווד. מה הקשר לאווה? ואתה תהיה בנבחרת הזאת. במקום אלימלך, הוא הכי ניתן לוויתור.
מה היא מוסיפה לעזאזל? בחייאת, גאיה, תטפלי בזה. זאת הפרעה מוזרה. מצוין, גאיה. אני צריך אותך גם. שתעזרי לי להירדם.
עומר שחקנית טובה. מאוד. למה גאיה עוברת על כל הבנים בבת השוטר? כולל אדם? בואו, הרי זה לא סתם ששניהם התאהבו בבר. הם רוצים שלישייה. החלום של אדם.
לילוש עושה את זה כל כך חמוד. את תנור שלם, לילוש. תנור שלם. ודניאל סתם מנגל.
והופ, שיר אברמוב עדיין נמצאת בסדרות. הכול בסדר. עלילת ההצבעה לאלימלך לבית הלבן זה משהו שיכול להיכנס לבנץ בקלות. אתה רואה? ואתה חשבת לנצל פרוטקציות. אגב, מה גאיה קיבלה בפתק?
אל תגידי מפגר. אל תגידי. אוי. סו לין שלי. זה לא בדיוק כמו שאני רוצה בסדרה שלי. מה?! מה תעשי בסין?! את עיראקית-פולניה! וגם סתם מדכא שם! גם לוטוס לא סינית! יום יבוא ואני אכתוב למאיה תפקיד חלומות. חבר'ה, עופו. עופו, אמרתי.
לילוש נראית מתוקה להפליא. להפליא. עזוב, הקונספירציות רק מתחילות.
לילוש, את עומדת להינעל. איך יש שם גבר? זה שירותים יוניסקס? מי זה, בנדה? האוטיסט לשעבר? מוזר. רומן מוזר. לא בהצלחה! לא בהצלחה! אבל לילוש כזאת נפלאה.
ומה ארי זומם...
אם הוא טועה הוא נופל. לא? אמור ליפול אם הוא טועה! ארי יתעכב... עומד להיות בעייתי...
אוי, שיט.