מה? אני צריך לראות את הפרק יחד עם כולם? משונה. לא ידעתי.
מה הוא רוצה ממנה? זה קצת מוזר.
אה. וואו. זה היה קצת... אוקיי. פתאום נזכרתי ביאנה בראש גדול. מוזר מאוד. אני לא רוצה לדעת מה יש בתת מודע של דניאל.
אני לא רוצה לדעת, אמרתי. היום התסריטאיות של הפרק מוסרטות למדי. כל פעם שיאנה מדברת, אני רק מדמיין את דיטי. או את לארה? לא משנה. מי היה מאמין שהיא התחילה עם בעלה של מגי אזרזר... אה, אני מבין שבעתיד כבר יהיה ריח. אז כל ההתקדמות הזאת תיקח רק עשרים שנה. לא הבנתי מה הקטע שלה עם יעלי.
זה עוד פעם המשחק? לא חייבים ללמוד פה בכלל. עם כל ה... מתמטיקה הזה. לך וזה לא יהיה חברה. דניאל כזה אייקוני. הם באמת החליפו מבט.
מה אתה מסתיר... מאיפה אתה באת... אה. הם לא רגילים לטלפון. מישהו זוכר את התפקיד של הבחור הזה בזה לא הגיל? כחבר הלא חבר של דוד שאול? איזה ספיידר? עדיין יש עכבישים מרגלים?! ליאור ירון מבינה את הקטע.
אה, לילוש! לכי מיד לאלימלך! אגב, היא יפהפייה. אני חושב שהיא ממש יפה. יש לה חיוך חמוד ונחמד. תגידו, יעלי, זה על שם יעל כץ התסריטאית? לפחות לא בגבות. ולא בגבות של נועה אסטנג'לוב. בקיצור, בנוגע ליעל כץ... אתם יודעים שהבן שלה זה ניסן כץ? תבינו מה שתבינו. ונועם נבו למדה מוזיקה עם רונה בגאליס! עט שחושף סודות. איפה ראיתי את זה כבר... טוב, אטליז? זה לא אלימלך. זה בטוח. אולי ניסים! לך תדע!
היום בדיוק גאיה אמורה לגלות משהו ולא להסכים לקריאה להרפתקה. הנה הבחור שמשום מה רועי ממש רוצה להצטלם איתו. לא שממש אכפת לי. מתי זה יקרה, ארי? מתי היא תפתור את זה? אבל איך היו תגליות אם לא היו שוברים את הכללים? ולאן ארי נעלם?
מוזר מאוד. אבל למה שארי יצא אם הוא רוצה להכשיל? לא ככה? טוב, אתה כזה חמוד. גם לילוש כזאת חמודה. כולם כאלו חמודים.
מתחברים השניים. יונתן ואלימלך. יונתן אלימלך? בטוח יש שם כזה. אני שם עלייך עין, גילי. שלא תתנהגי כמו הדמות שאני רוצה לכתוב. אה, תוספות. אבל יפה. אבל אני שם עלייך עין! אה. משקיעים. אה... את יודעת מה אומרים! אל תתבלבלי בין משקיע לבין שוטף כלים! כבר קרו מקרים. אוף, סו לין כל כך חמודה. אני מאוד אוהב אותה. איזה יוני? המורה יוני? מסכנה סו לין. גם חושבים שהיא סינית וגם זה.
הוא רק אוכל עלים? אני מרחם על זה שלילוש תהיה איתו. הוא רק מכרסם עלים, והיא כזאת חמודה והאפי. אני הייתי מצביע לגילי. מסיבות מובנות. רק אל תיקח את אמא לבית הלבן. ואל תשתמש בפרוטקציות. שמעת?! אה, גם לך יש... עטים שחושפים דברים. איפה ראיתי את זה פעם... אני מרגיש שזה קשור ליעלי... ולניסן כץ?
יכול להיות גם שזה "סתם נפל לו". או למישהו אחר. זה לא אומר כלום. חוץ מזה שדודי אכן אשם. וזה מעניין למה. מה הוא ישיג מזה? זה לא "סתם" הומופוביה.
ומה אלימלך מסתיר בכלל? אולי ארי יודע מה יהיה בעתיד עם אלימלך והבית הלבן? ולמה לילוש כזאת מהממת?
תחפש, תחפש. מצלמות אבטחה זה הפתרון הבדוק.
בית מגניב יש לאחים כרמי. תיזהרי מעוד ארי מדוה שיתקוף אותך. גילי מצד אחד כזאת יפה. ומצד שני... הריקנות... מצד שלישי... אין צד שלישי. תשאל את בר בנוגע לפרסום סמוי. למה "תיכון הדרים" ולא סתם "התיכון"? בסדרה שלי שחר טבוך לא יצטרך לחכות להאקרים. הוא יהיה ההאקר. שקשוקה בולגרית זה נהדר! יש לי מתכון נפלא! אני טוב בזה! גילי? אולי אני אכין לך?
מסתבר שגם ב-2041 יש ספיידרז. אני בטוח שתפצחי את זה לבד. אבל כולנו יודעים שספיידרז ועומר נודלמן לא באמת הולך ביחד. אז מה הוא ציפה? שהיא תסרב?
אוקיי, אז אתה מעריץ את ספיידרז. סבבה. מה היה אצל הרץ? גאיה חכמה מאוד. הסוד נחשף...