אנחנו ממש ממש לא יודעים מה יקרה כאן. בכלל לא! לא ידענו כלום.
מה? אירועי הפרק הקודם? לא משדרים את זה ברצף או משהו? תחזיקו, זה רק עד סוף הפרק הזה.
פתיח לוגו לפני הפרק. וכן, קצת צחקנו מהקטע הזה. תראו, יחסית לנוסע בזמן ארי מאחר. מור סרוסי תלמד אותו. אני אמרתי כבר היום ששיר אברמוב... אמרתי כבר. כן. לילוש הצחיקה ודניאל עוד יותר. אז גאיה תפצח את נוסחת האינפיניטי. שמינית גמר, כאילו זה איזה ששטוס. בטח, בטח סטורי. אה, בגלל זה. אתה עוקב אחריה תרתי משמע. חימומוח מחמומוח? אתם אומרים דברים וזה לא מובן לי. היי, אלימלך. לך תנצל אוטיסטים.
לילוש חמודה מאוד. הם יהיו זוג מתוק מאוד. עזוב, המורה לא ירשום אותך. מה קרה? אה.
גם הגישה של דניאל הצחיקה אותנו. כן, ספרו לנו משהו שאנחנו לא יודעים. אבל לא מחאו כפיים בסצנה! למה? תמחאו כפיים! והנה רגע מעניין. מאוד מעניין.
פרוטקציות כל השיעורים האלה. אגב- מה אורלי עבור אורנה? לא, אני לא רוצה שיסבירו לנו על הקשרים השונים במשפחה הזאת ואיפה חלי בנאי נכנסת. הוא לומד עם בן דוד מדרגה... משהו... גילי חמודה. אבל היא דומה מדי ליולי דהאן. תמונה איתך תקבל מלא לייקים. הפרצופים של סו לין ברקע חמודים. מי שמעוניין להציל אותנו מה... פיק קיי הזה... את לא תעבדי עליי, סו לין! את לא סינית בכלל! את פולניה-עיראקית! ואל תיסעי! אל תיסעי, מה יש לך לעשות שם!
מוזר. זה אומר שגם את התרגיל הוא מכיר וגם אותי. זה אומר שהאפליקציה של גילי לא הצליחה בעתיד, אני מבין. נאמנה, נאמנה. היא מנסה. אבל מעניין מה הקטע עם הכיסוי. זה מוזר.
זה היה קטע מוזר, אני לא אומר... אבל מה העניין עם הכיסוי? מה הקטע עם הטלפון?
כי היא חוזרת לסין. ולא רק שזאת חרא מדינה, היא תרגיש זרה שם. מאיה נשמעת מצחיק כשהיא מדברת מנדרינית. אופסי. דודי מוזר. שימו לב למשהו מעניין. אלימלך טבעוני כמו אימא. אבל לא הבנתי את הקטע הזה... עם סו לין שמסתכלת... על מה אנחנו באמת מדברים? כן, כן, פרוטקציות. הכול פרוטקציות פה. אולי ארי ידליף לו רעיון על משהו לעתיד. זה הכול אימא שלו, סתם הופכת אותו לפעיל זכויות בעלי חיים. נעה ריינהולד מאוד חמודה. גם הלבוש של לילוש חמוד.
כן, אבל לא מחאו כפיים כשזה קרה וזה מוזר. סוס טרויאני! ולא במובן הממוחשב של המילה! אני רק פותר בעיות בנעלמים. בסדרה נעלמים. אבל למה לא מחאו כפיים לסמל הגאווה? ומה דניאל מצא?
אתם חושבים שיהיה ביניהם משהו? לא יודע. אבל נועה עושה את זה טוב. יש לו אג'נדה. טוב, היא לא כמו הדמות שרציתי לכתוב בסדרה שלי. הדמות שלי אחרת לגמרי!
רק כשזה קרה, נזכרתי לפתע שגילי ודניאל אחים. שכחתי מזה לרגע בהשקה. אגב, למה יונתן בשן לא בא להשקה? היא לא העלתה סטורי. מעולם. בחייאת, גילי. מה עבודה בטריגו?! סליחה, גאיה, רק בל מארגנת פה את שוק העבודות! תמהרי לתת לה עמלה, שמעת?! עכשיו!
מה זה בכלל? הוא מנסה ללמוד לגביה?
אחים מוזרים. ברור שלא. אולי הוא בתכנית להגנת עדים או משהו! והוא זייף את הזהות שלו! כמה מפתיע. אחות תאומה, עוקפת בכמה דקות. זה תמיד קורה, כן? כל סדרה. גיורא חמיצר, הכול באשמתך. אבל עמלה לבל. תזכרי. רק בל שולטת פה.
זה שדודי הוא השותף זה מוזר. ולא הבנתי את הסנכרון. ולמה הוא מרסס נגד דניאל? מה המשמעות? מה זה קשור לתכנית שלהם? הוא יתערבב. והנה זה בא. היא תמות. זה הסוד הגדול. אי אפשר לקחת את חלק מהנשמות של אלינור ולתת לגאיה? מעניין מה הם רוצים...
ומה קורה כאן? מה ארי יעשה לה?