אינפיניטי- פרק 19

YossihNew

Well-known member
אז מה אווה עשתה עם גאיה וקרן יער (הלא היא יעל ריטבלט- חברתו האבודה של אלון) בעתיד?

איך ארי ינסה לגרום לגאיה לסלוח לו?

איזה רעיון יש לגילי?

והאם זה הסוף של חלומות פרויקט איקס?

YossihNew

Well-known member
היום מבינים מה הסוד של אלימלך? אני מקווה שזה לא הצפוי... המון דברים קורים.

אלון לא היה שם, גברת יעל ריטבלט? מה זה ורטו? עשו ניסויים בבני אדם. לא משנה, גברת קרן יער. תחזרי להפיק. אגב, היא גם הייתה בגרסתה המבוגרת ביום התאונה.

מרוב שקרים היא התבלבלה... גם היום- תסריטאיות מוסרטות. אני חושב שהן ממש מוכשרות.

אולי הם בכל זאת יהיו ביחד. אלא אם הוא מעדיף... רגע! אמיר בנאי לוקח לעילי צ'פמן את החברות?! עליתי פה על משהו. לא, אלימלך. לא כדאי להתקשר. בכלל. משחק! אולי תעשו אפליקציה של משחק! היא לילוש כזאת.

אופס. ומצד שני... אז כרגיל, ירון ברובינסקי מקבל שוחד. בטח למד אחרי החממה שלא משתלם לצאת בחור טוב. אז צדקתי...

אני חושב שמיכאל כבר נמצא בכלא ביקום אחר של ליאור ירון. עם הספיידר ההוא.

אז הוא לא יחזור? ארי צריך לעבוד על הכעסים שלו.

אז עוד עשור בערך דניאל יתקבל. כמה חלק, דודי. כמה חלק. אני חושב שעשו כזה דבר באילת עם לוח השנה של נרי.

לך, לך, יא... יא פלפל צהוב. איך לילוש היא כזאת לילוש אבל לא כזאת לילוש כדי לעבוד עליו. חלק, לילוש. אנשים פה פשוט לא יודעים להוציא סודות.

זה עדיין מוזר. לילוש! יופי!

גמר חוזר?! צריך לפסול אותם! אה. אוקיי. אה. רגע. עימותים. קשה. אלא אם אלימלך יגנוב עיט ועם זה סחטו אותו.

מי אתה?! איפה דודי?! טבח מחליף.

מה?! אה. מוזר. אוקיי. והצבא מודע לזה? אז גם אווה מסתירה דברים.

מאיה דומה לסו לין, אבל קצת פחות קיצונית ממנה. ולא סינית. פצפצים! סו לין אוהבת פצפצים! בטח. יש מטבו-חה. או שסו לין תכין קו-בה. אתם אוהבים קו-בה? מחזור, סו לין. סו לין, נו, אל תהיי חמודה כל כך ותסתכלי עליה בצורה חמודה כזאת. ואל תתני לי תקוות. מה פצפצים?! גברת, עודד פז עלה על זה לפנייך!

פצפצים מתפוצצים בפיצוצים מתפוצצים! רגע, את רוצה להכחיד את כל הפצפצים?! אבל אלימלך יודע שארי יודע. הם דיברו על זה. ארי ממש נואש. אני מעדיף את גילי על פני אלימלך. והם חמודים.

משוואות מוזרות. אוקיי, אין לי מה להגיד על זה. פשוט... עוצמתי.

אז הם כותשים אותם.

וארי עוזב את הבית.

והכל תלוי במה שיקרה מחר... אגב, התשובה שניצחה את הגמר בשביל גאיה? "אינסוף אפשרויות". ללא ספק.​

סטילהוק1

Well-known member
לשם שינוי, סדרה ישראלית טובה, אבל...
לא מבין למה ארי פשוט לא הראה לגאיה את הסרטון שלה מהסמארטפון שלה מהעתיד. היתה לו את ההוכחה הכי טובה שהוא אומר לה הפעם את האמת, והוא לא השתמש בה. כמה מטומטם זה?

שיר m

Well-known member
אז הכל חזר להתחלה, ובעצם לא עשינו כלום.

אני רק אגיד שזה ממש משמח אותי שמזכירים תחתוני מחזור בסדרת נוער.

למעלה