אינפיניטי- פרק 17

YossihNew

Well-known member
אז איך דניאל ויונתן יתקרבו?

האם אסף גילה את הסוד של דודי?

מה גאיה תגלה?

ולמה, כמאמר השיר, שום דבר בעצם לא היה נכון?

YossihNew

Well-known member
יש לו איזו חיבה בלתי מוסברת לאלימלך. נשבע לכם. משהו בזה מוזר.

מי זה...?

תגידו, רק נעם ויעל המוסרטות כותבות את הפרקים? אתם יודעים ששיר אברמוב הייתה דלוקה על אלישע בנאי? הגשימה חלום, מה? אתם יודעים שגם באליפים היה מקרה שמישהו לא היה קיים... מי זה היה? נועם אולי? אגב, היום אלימלך התגייס לצבא. כן, כן, שוטר בחקירה סמויה. אז באופן סמוי לך לך. טביעות אצבע מודבקות, פטנט של חמיצר. איך הוא לעס אותו. יש עליו קצת יותר משיבוש הליכים, אגב.

לא, הוא בורח מהצבא. אה, הנה, אלימלך מזהה. תראה לי על הבובה איפה הפקח נגע בך. קדימה, יעלי! תראי לו מה זה! רק רצים בסדרות האלה...

פיקניק פינוקים. יפה. טבעוני, כן. לצערי. מה? אה. אוקיי. אמרתי לך, ארי. אני מההתחלה אמרתי. שמע, בתור חבר שזיהה אותי היה כדאי שהיית מקשיב לי. אבל אני לא מאשים אותך! ההיסטוריה קבעה שלא תקשיב לי! ומי אני שאתווכח עם ההיסטוריה? אני לא רוצה קאיראן אצלי בחדר. ההודעה היא אליך, אגב. אני מכיר קצת את הנאומים האלה... מכיר קצת... אלא אם אהבת אמת תמנע את המוות! המזוודה אמרה!

מדפסות קטנות. השתכללנו. אני זוכר את המדפסות הרגילות והמגושמות. איזה זקנים אנחנו. אותם משקפיים!

מה קרה גם הוא נדבק בחיידק של הכושר? מגפה, אני אומר לכם. מזוזה בצורת ארץ ישראל? גילי בטח שמה את זה ב... ארגז. הנה. כן. בדיוק מה שציפיתי. הוא לא הומו! הוא פשוט מרגיש כמו... עומר. אתה לא תיכנס לכושר, דניאל. כדאי לך לשכוח. לא, לא עוד פעם עלילות כושר! זה בחוזה של האלה ממילאנו?! זה יעשה כושר וישיר, זה ימחה על גזענות, זה ישחק רק עם חברה שלו, זאת תהיה מטורללת?! וגם לתאיר יש סעיף- זאת תדבר במעט מילים. רוני ירשה את החוזה, אגב. ענייני שיבוטים.

למה העלילה של בנדה ולילוש מוכרת לי? על הורה דוחף שהורס לילד את מערכת היחסים... משהו מוכר לי. בן דוידים תמיד מסתבכים ביחסים. גם אתה מבולבל? לך לדניאל... אבל אין לו אינטרס להיפרד ממך! מסכנה לילוש.

מי יודע מה המכשיר הזה שמע פעם בשיחות של החבר'ה ממילאנו... כן, נו, אבל לא כדאי לך. הסניף שם נשלט בידי אביב רוזינגר. כמוך, כמוך, תצפה במילאנו ותבין. תגידו, במילאנו עומר וגאיוס התנשקו? אני רק רוצה לדעת אם בכל התפקידים שלו עילי התנשק עם גברים... אתה לא מבין, הוא עושה עלילות חינוכיות. הוא כזה. מעניין מה מיקה חושבת על זה.

אימא של בנדה? מה, היא עושה משהו? קשורה למשהו? מה זה אומר?

תראו, זה דומה לחממה. כן, תמונות צמחים משונות. אולי זה תלת מימד. לא, לא, הוא לא מת, רק נסחף בים. אחרי זה נתעסק באחרי זה. רעיון נחמד. תגידו, הם רק עושים פיקניקים בסדרות, לא?

מה היא הביאה לה? ומה הקשר לחבר'ה מהפרויקט מעליהם? היא לא מיוחדת. זאת סדרה אחרת. אותה יוצרת, אבל סדרה אחרת. אותו אמיר בנאי, אבל משהו אחר. אולי אימא של גאיה קשורה לליאור ירון, הדיסקלקולית. אני בטוח שיום יבוא ונגלה מי אבא של גאיה. יום יבוא וזה יהיה חשוב. סדרה. סדרה חשבונית. ככה זה נראה. אוי, לא, לא פיבונאצ'י...

ומה אתה מסתיר... ואיך נגלה את זה בשלושת הפרקים הנותרים.

מה, סו לין? אוכלים שקשו-קה? מטבו-חה? קו-בה? מה סושי?! את לא סינית וזה בכלל יפני. זה ניכוס תרבותי. היי! מה... איך את הבנת שזה מה ששאל... הם מקשיבים לי? גם אם כן, אני לא עשיתי שום דבר בכלל בכלל! ואני לא עליתי על שום קונספירציית שיבוטים! והיא גם לא סינית אבל עזבו. אוי, מאיה לבני בביקורת חברתית. והיא בכלל מווייטנאם, זה עוד יותר מוזר שהיא אומרת את זה. לא, זה באמת נושא שהיא מכירה.

לא, פשוט את לא סינית ולכן את... לא. מסיבה עם תחפושות? חשבתי שזה הקטע של אמה אלפי. היא כבר לא בעניין שלו. אז תכין משהו, דביל.

מלכודת! ודודי יודע. גם הוא יחזור לתקן?! זה לא טוב. חיבוק קצת קריפי.

כאילו אתם בבת השוטר בכלל... הכל פיקס פוקס. הקוד פוצח. יפה. אה, הרץ משתמש בציורים של דברים שנמצאים בשקית של סנפרוסט! איך זה פיבונאצ'י?! אז בגלל שאני בן אדם סקרן, בדקתי את זה. מסתבר ששבלול, אצטרובל וסוס ים זה סדרות פיבונאצ'י טבעיות. אם מסדרים את כל המספרים של פיבונאצ'י, אמור לצאת שבלול. בטח, המפקדת. בטח.

ו...

טוב, מכיוון שאני חובב דיוק היסטורי, גם אני אעשה... אה, הוא מדפיס את התמונות שלה. ברור. אולי אסף יהיה הרודן הטבעוני? מה זה המכונה הזאת? שינוי מעניין. זה הכל הבאגים של אסף. תאמינו לי.

דודי הצליח. נו. אבל כמובן שציפיתי שברגר יגיע. תגידו, הוא למד מנועם ויעל איך לתת בומבות?

היי, איגי. בפגישות שלכם נמצאת גם טליה ברטפלד?​

YossihNew

Well-known member
מה עשית ממנו גייי מוחלט? גיאיוס במילאנו הוא הכי סטרייט . גבר ישראלי ממוצע שרק רוצה לשכב עם מבורך....
גם נימי ואדר התנשקו. רק רציתי לדעת אם יש מצב שעילי תמיד מתנשק עם גברים.

למעלה