לצפת! לא? לא לצפת? אז הוא לא לקח כלום.
תראו, הוא מוזר. לא יודע למה. מוזר.
גם היום התסריטאיות המוסרטות כתבו. מה, הוא סתם רצה להיזכר? או שאין עתיד ליחסים האלה? בטח גאיה. לא יודעת, היא פה. חבר'ה, בחייאת, מספיק עם השטויות. אנשים נעולים בבונקר... חחח... איזה מצחיקים אתם... מה, הם גילו שמישהו מרעיל משהו? בחייאת. פגישת קפטנים. הרץ. לא יודע, נשמע מוכר. אבל לא הוצאת את הטלפון, גאיה! בחייאת!
לא יפה. ישת'ה בלעדיו. ישת'ה ברמות. היא רוצה שתכתוב לה שיר התנצלות. באמת לא מפספסת כלום. ארי, אתה מעצבן היום.
אני מבין שההומו המזויף הרעיל אותך בנושא. בחייאת, תרחיקו משם אנשים ממקיף מילאנו. אתם כל הזמן מתאמנים. אולי שיתייעץ עם יונתן המקורי. ועם גור. ואולי עומר יעזור לו. ונווה צור, גם יכול לעזור. הוא נולד מחוץ לארון! אולי שגאיה תביא את רועי רביב שיעזור. יאללה, תתנשקו.
ממש לא, סו לין! את מושלמת כמו שאת! מטבו-חה? ליד השקשו-קה? בטח תכיני קו-בה, את אוהבת קו-בה? וכמה מטעמים מבית אימא: קבסקוס, מייפרום, וחריאמה. עם קצת בקלאבה לקינוח. אני מכיר מישהי שממש דיברה ככה. בנות, אל תכעסו! אל תכעסו! כן, יש ביניהן הבדל. אבל זה לא רגיל. סו לין, הפכת למפלצת. יפה אבל מפלצת.
הרץ מלחיץ. בטח בטח, קפטנים. מי עוד יבוא? איימי באה? היא לא נמנעת, נכון, לילוש? מהממת שאת? שיחה טובה.
אבל למה איתו? לא, לא, בנות, לסו לין יש מקום משלה. יהיה מעניין אם הם ביחד. אבל בנדה פשוט... לא יודע. זה... אה. גם נראה שהוא מאוהב בה. רואים. מה הבעיה להגיד את השם שלה? כולם יודעים, גם השער של בית הספר יודע!
מה? מי זה? מה זה? אה. קייטרינג. הרץ לא ידע מי זה דודי?
אתה לא בלופ, דניאל. באמת לא בלופ. מצד שני גם גילי לא בלופ. נשארו עוד ארבעה פרקים, לעזאזל!
מסכנה. בנדה, בדיוק. הבנת, דניאל?! בנדה!
אתה אוהב קפטנים, נכון, הרץ? מאוד מאוד אוהב אותם. צילומי צמחים? והגומייה הכעורה! בן אדם בעייתי.
הוא רוצה טביעת אצבע.
ארי הופיע היום קצת פחות מהרגיל. הוא מחביא את הסודות הגדולים של הצדיקים. רגע, אתה מציע לה נישואין? אני נשבע לכם שכבר ראיתי את התליון הזה פעם.
כמה צפוי. כמה צפוי.