הבן דוד הנסתר של השכונקים
לא בן דוד! אח אובד! אפילו עם אותו אבא!
מה זה ההידלקות הזאת... של זאת? אנדריאה שוורץ, לכי מפה. לכי לסטורי של שלי בן יוסף! לא, באמת, תראו מה הולך שם. זה הזוי.
פירוליזה? כן, כן, כנראה הרעים צריכים למצוא כתב חדש. הם צריכים להבין במועצת הרעים שלא צריך לכתוב הכול בכתב שייחשף בחום. המשולש הזה זה לא מהצורות ההנדסיות שארי למד? אני יודע שארי הוא הגורם למוות של אותו יוצא דופן. הרץ יעלים אנשים. מי הוא דודי באמת? ולמה הרומן שלהם כזה צ'יזי? מעניין אם בעתיד אוכלים מוצרי חלב.
אבל גם לא גילי. אין מצב. דניאל מוצא רכילות וזה מרגש. טכנית לארי אין בית. עדיין. ולילוש חמודה כהרגלה.
מוזרים החבר'ה משחמט. במקרה של לילוש אני מיד נענה לשאלות שלה. בחייאת, בחורה מהממת. הצרחות, כאילו... נו, באמת, עם המוח שלכם אתם לא יודעים שפה באה הצרחה? אני מבין שהוא מענה אותם. לאט לאט. גילי פרשה. אבל מה ההיגיון? שוב מט סנדלרים... למה סנדלרים?
אני מבין שזה החוג של יואב מהבאר. אוי. אה. הבנתי. אוקיי. בחדר המורים תיפגשו. רומן מוזר בין פוראבר וגיבור אמיתי. בכיתה עם לא סינית. ואחיין של המורה. את חייבת לנצח את אלימלך, גילי. אחרת אלימלך ישתלט על העולם וימנע מכולנו לאכול בשר. גילי לא צריכה עזרה! במה תעזרי לה? בסינית? את לא סינית וגילי יודעת סינית טוב ממך!
אני לא מאמין שהוא עבר לעוגת גזר מעוגת פרג. פרג הרבה יותר טעים... יש לנו רק עוד שלוש תחרויות. הרץ. בא שוב לבית ספר למחוננים.
איזה גובה... אסף בטח עזר לאלימלך להשתלט על העולם בעתיד. חייבים לעצור את זה.
אסף הוא זה שגילה את המסע בזמן. לא יודע, זה תיכונים למחוננים, הרץ מעריך את זה. תמיד יש תכנית ב'. גם לנטע רוט יש תכנית ב'.
כל כך נכון, גילי. אבל זאת לא את, נו. אני מניח שלא. או שהוא אלרגי לצבע. "סוף עונה". האיכותיים יבינו...
איך בא לי לפעמים להיות דניאל ולקבל חיבוק מלילוש. שכל כך חמודה כהרגלה. דניאל דניאל? לא, זה דודי. ברור שדודי. הוא צופה מהצד, זה ברור שזה הוא. גילי אמנם האקרית וזה מחשיד אותה, אבל זה דודי. ולילוש חמודה. מה קורה עם העיטושים?
חבר'ה, בעולם של נעה גוסקוב לא בודקים מכוניות. אתה לא יודע? בסוף הוא בא ואז אתם תסעו.
אני מניח שהוא פרץ לעמוד של גילי וממנה פרץ לדניאל. כמו האקר ידוע אחר. איי פי זה איפה שהוא משתין? כי לילוש צריכה להיזהר בשירותים. בנדה, בנדה. או מתי. או אלונה. אחד מהם. או יאניב החנון. הוגו, הצעה אחרונה. גם אני אוהב את לילוש. שהולכת לבנדה.
עוד חצי דקה הרץ מגיע ואתם נוסעים. אקדח!
לילוש מהשירותים זה קינקי.
מה עבר על אווה מאז... הלוי זה ירון, לא? אה, גם אצלכם יש ראשת ממשלה! עדיין רונה? מה עם ביבי? לא! לאאאאאאא! לאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זה מסביר הכול! הכול! לא?!
חבר'ה, הוא בא לקחת אתכם. תתכוננו לקחת נסיעה בסגנון גוסקוב. תמסרו ד"ש למרי...
(בחייאת, הם היו צריכים לסגור עם התגלית על דודי. הרבה יותר מדהים ומגניב)