בעונה הבאה ברגר יחזור. וישלוט בקליפורניה.
אה, זה דופר... בסדר. ותיזהרו, שלא יצא לנו מושל קליפורניה במקרה.
את רואה, סו לין? מה לך ולסין? זה מוזר מאוד. אלא אם נגלה שגילי הפילה את המטוס כדי שסו לין תתפייס איתה. ואז אין לי בעיה. המון סינים, אחד פחות, אחד יותר... אבל לא-סינית עיראקית-פולניה מווייטנאם, כאלו יש מעט!
אסף רק עובד על הפרויקט שלו וכלום מעבר לזה.
קוסינוס, טנגנס... אה... משהו. אבל עומר שחקנית נהדרת. שחקנית ממש טובה. לא, ממש לא בסדר. תדריך, תדריך. אנשים מסתירים נ"צ בצורה ממש משוכללת. פעם הם עשו את זה בסנוקר. לא טוב, מה מעולה?! את מאוהבת בו, איך אימא פתאום?!
מחר אמורים לקרות דברים... אה. התמונה של הלוגו. מעניין באמת מה הקטע עם התמונה הזאת. אולי זאת תמונה שצולמה אחרי שהיא נעלמה! וזה רמז! אה?
עוד יום עולה, בדיוק באותה עריכה כמו תמיד. סו לין כזאת חמודה. החיים קצרים, מי כמוך יודעת. זה מאוד מודע לעצמו. אני חייב ללכת להצגה החדשה של מאיה. אין עור מושלם בגיל 16. ממש לא. קרמבו! לא בעונה! אבל רגע, זה בטח השגת מכנפיים של קרמבו. כשניצלת איזה אוטיסט, נכון? חשבתי שיהיה ביניהם משהו, אבל... כל הזמן חשבתי שהוא יהיה בסוף עם לילוש...
אופס. כן, זה קורה לפעמים. אני יודע. אלישע בנאי מעולם לא היה מלחיץ יותר. גם לא בגיבור אמיתי.
החיוך שלך יותר יפה, לילוש. אני הייתי משוויץ בלילוש. יונתן של גילי. אל תדאג, נעשה מזה עלילה בחינוכית. הוא אמר לך לא לספר!!!!!!!!!!!!!!!!! וההבעות של נעה ריינהולד פשוט... אין לי מושג איך לתאר את זה. ואז הוא התבלבל בסדרה, הוא חשב שהוא יונתן ממקיף מילאנו.
לא חשוב, זה אלימלך. אח, שיר אברמוב. מה הקטע עם התמונה? קציצות פרסה? ככה סתם? מכינים את זה רק בראש השנה ובפסח. זה חשוד. לא גרעין. הקטע עם האפים קצת... אה... מוזר.
תחייכי ככה, לילוש. תכבשי אותם. ומה הקטע עם אווה? עדיף קופים על ברווזונים. מה קורה? אתה מאכיל את עצמך. הבנתי.
אין דודי כספי. אה, גם אתה האקר.
המון דופרים. אולי אתם צריכים לקפוץ מהנ"צ למעלה עם צמיד! גאיה גם אחראית לכל המצב הזה... מה אין צל?! מה זה פה, עץ סורר מגאליס?! רגע, אין עליו את האמבות של... אופס. לא, סתם הזיה.
מה הייתי עושה כדי להיות במקום בנדה... אנחנו די דומים, לא? מיינדפולנס, כן. איזו מתוקה. לא יודע, גם אני מנסה להבין מאיפה היא באה. יש לה חיוך כזה מתוקי. אבל אני ציניקן, ובסוף בטח הוא סתם מנסה לפגוע בה. אולי.
גאיה רגילה לתעלומות. זה כאילו יער בלאי של גאליס. ארבעה תארים? כן, נו, שוטר, בת השוטר, וואטאבר... מה רע בדייט כזה? הו. הנה.
ברור שיש לו התראות. מה חשבתם? למה שלא יהיו לו?