אה... חבר'ה... לא לשיר ביער, בזמן מחנה, את השיר הזה. לא לא, סתם, אם אתם לא רוצים לקפוא במקרה... ולמה יונתן (שלנו) לא מנגן? מה קרה לשירים של מבורך? ואל תשירו את השיר הזה עם גאיה ברקע. היא מכירה את השיר. אחותה מכירה. מעניין איזה שירים יש בעתיד. האם עומר אדם עוד קיים שם והסתכסך עם איזו עדה אחרת? אגב, זה שיר על פיגועים. אבל מה, ב-2041 לא מכירים איזה שירים ישנים? גם השיר הזה בן 17 שנים, אז זה לא שארי לא יכול קצת... אני לא יודע.
איך הוא לא אוהב מים?! מה יש לו?! אגב, לעילי עד עכשיו יש הצלחה מצוינת בקרב בנות המין השני. כל החברות שלו היו מושלמות. גם אלה לי.
אה, אתה הפקח? שמע, בהמשך תראה מערה. לך לשם, תגיד "אני יודע הכל, רובי" ותעדכן אותי מה קרה.
לילוש חמודה גם ככה. מה הסוד של יונתן ואיך זה קשור לעלילה?
ובתפקיד ארנולד שוורצנגר! מה משאף, תלך על זריקות אינסולין. וזה לא הטיול הזה. רגע, אולי שישחית לאלימלך את הגיטרה? זה יכול לעזור. תגידו, השמורה פה, אני צריך לתת גם בדיחות על ספיידרז? איפה גאיה ואמילי שיצילו אותנו?
אחרי שש דקות פתיח...
בוא'נה, נעם ויעל כתבו את הפרק הזה. לא פלא שכולם שרים גאליס. אני רוצה לרדת עליהן קצת בסדרה החדשה שלי... וזה שגאיה רואה דברים ככה זה מוזר. מוזר מאוד. תשמרו על שילוב ראוי.
לא תמצא כאן שום ספיידר! תשאל את השומרות של השמורה. אוי. רגע, אם אלימלך... זה אומר ש... ברגר, אל תדאג. תמשיך הלאה, תהרוג אותו, אני אחפה עליך! אוי. לא! אל תעשה כלום ליעלי!!!!!!!!!!!!!!!! ומה ארי רוצה? סתום ת'פה, אלימלך. סתום ת'פה. מה הסוד? שהוא לא באמת טבעוני? שאבא שלו מכחיש את קיומו? שהוא מנצל אוטיסטים?! די! אלא אם הסוד הוא סתם שהוא מאוהב בלילוש. לילוש הייתה שמחה מאוד.
משהו באווירה מאוד גאליסי. נקווה שלא בלוגה בלוז. את לא הסתכלת עליו, הוא היה ער בלילה. אורז בס... בטח, זה עוד נשאר אצלכם בעתיד אחרי שנעלם כל הבשר.
לילוש ממש מתוקה כשהיא צועקת בלחץ. תמיד היא מתוקה. יונתן, יונתן מתנגד הגייז, יונתן? שסתם לא אוהב גייז כי הם אולי משקרים בנוגע לזהותם? בסדר, המפקדת בדוסה. מה... מה מעיין? עוד פעם מעיינות... תמיד מעיינות. אבל אין שום דבר לראות במעיין, חבר'ה. בסדר? שום דבר.
קוסקוס זה יום שלישי! אבל דניאל לא אמור ללמוד... טיול... בלי סלרי. הנה זה יוצא.
ענייני סדרות אחרות. מה מוזר, הוא נראה כמו סתם לוחם אצ"ל רגיל. או שהוא מזכיר לי את ארנולד שוורצנגר. מה יש לו בתיק?
אסף ימציא את מכונת הזמן. מה הקטע עם הכיסא? היא לא אמרה את הדברים האלה! תכף תגידו לי שהיא ירדה על טיירים! או משהו. וואו. זה ממש עובד. ואם מישהו ייכנס כשהכיסא מהבהב?
אין כאן שום דבר לראות, חברים! זה לא מעיין נעורים בכלל בכלל! אין כאן יהלומים! ותיזהרו, אל תאבדו את המים ואל תשתו מהמעיין! אני כיסיתי הכול, כן? תתבייש לך שאתה ככה כועס על המהממת החמודה והמתוקה הזאת. אלימלך בטח יהפוך בגללה לרודן הטבעוני שנהיה. כלומר... אני הייתי עושה דברים אם לילוש לא הייתה מתעניינת בי.
ברגר, לא ראיתי, לא שמעתי.בסדר? לא ראיתי כלום. אולי אסף יכעס. הוא אמר גבעתיים. אם היה מהעתיד היה אומר פתח תקווה. או נתניה. משהו. אלימלך, עזוב, הספיידרז היחידים בשמורה עסוקים כרגע. אל תתעסק. לא, לא, זה הוא! נשבע לך!
תראה מה זה. הפקחים האלה... אה... אם תמצאו מערה, אז אל תדאגו, אני אגיד לרובי להעלים אותו.
ארי, למה להסתבך?
איפה כולם? אולי יהיה לו שוקולד תות? בטח, הוא חשדניסט. הוא מכיר פושעים. מאז התקרית עם מאיר... מה? שוב נ"צ? ברור. נכון, בנות? תסריטאיות מוסרטות, רק אל תגידו לי שזה שוב מעל איזה צוק. או באילת. נכון? הוא מציץ עליהם... ההיעלמות הזאת מגניבה. אז אסף השתפר מאז.
העריכות של העיר לא השתפרו בכלל, זאת תמיד אותה עיר ואותם צילומים.
הוא לא משובש בכלל... רק נקווה שהוא לא מחק כלום.
כן, מה חשבת? מה זה להיות בטוח, מה נראה לך? טוב, אוקיי, תכל'ס זה כן טריקי. כן, הוא רוצה שתחסל אותו.