וסו לין חוזרת ל.. אבל היא לא סינית !!!!!יוסי אמר!!!!!!!!!!!!!!
נכון, מה עיראקית-פולניה תעשה בסין? גם עכשיו היא סתם משחקת עובדת זרה בקאמרי. חייב ללכת לראות...
מה קרה לארי? זאת הטכנולוגיה שאנה פישר המציאה. זה לא יעבוד גם אז. מה, זה מכאיב שהוא מתנשק איתה? או שסתם יש לו שיחה בעינית? וככה העולם השתבש כשזוג לא נכון מבת השוטר יצא. מה זה?! מה זה?! תכף מור סרוסי תהיה עם... היא לא יכולה עם אליהו. אז עם רועי רשף. לא יודע, שבר או נועה יתנו לה.
אנשים. אבל למה המחסל נשלח לזמן הלא נכון?
אה. הנה הזמן הנכון. ד"ר כרמי כן היה, בגרסה הצעירה שלו. גם יעל ריטבלט הייתה שם. "הוא טבח בתיכון שלהם" זה ביטוי בעייתי מאוד. מאוד. אחר כך אני אסביר. מקרר... מעניין. רגע, הם לא ידעו שארי... אה. טרמפיסט. שמע, ברגר! אם לא נאה לך, אנחנו נפנה לארנולד שוורצנגר! לא משנה מה הוא עושה בעתיד, בטח שיפצו אותו! דופר?
אייקומס...? אני לא יודע מה זה כל הדברים האלה. חוץ מספיידר. זה מרגל ידוע מאוד, אבל זה התפתח. אצלנו בכלל יש ספיידרז יותר מגודלים ומגושמים.
זאת חידה מילולית! או שזה שואל איפה ליבי עומר! כן, אבל מה עם השרת שמצאתם בבית הספר במקרה? אין אותך. וואלה. לא, לא... זאת ליאנה. ליאנה פרצה ל... היא גם הייתה עדה לרצח. רועי רביב יודע. שיחה רגשית ויפה. חשוב מאוד. מה יש לך מהמשפט?
תאומה שלי בלב. נו. ברור מי המציא את זה. נכון?! השיר נחמד. המילים פחות. לא, אל תבשל לה ארוחות. סו לין, אני לא ממליץ לך. בכלל. התגלתה שם עוד מחלה. ואת תהיי זרה. יפה מאוד, אבל זרה! את לא סינית בסין! והשפה שלהם די גרועה, אין לי מושג מה זה כל ההברות האלה.
את תסלחי לה כי את לב נהדר. אתה דפוק, דפוק! חבר'ה, לכו שנייה ותנו להם זמן פרטי. למה הוא שתה? ורק לילוש שירותים? כי נראה לי ש... כן. אה. לנטרל אותו.
כולן היו רוצות להיות במקום גילי עכשיו. כאילו, נכון, חברה שלה עזבה אותה והתאום שלה פגע בה, אבל היא שוכבת על הכתף של עילי צ'פמן. נפלא. אתה בן? לא נעים. משהו בפרצוף של עילי בסדרה הזאת מוזר. לגיא לא היה פרצוף כזה.
כי רק אתה תטפל בעצמך. יאללה.
מקווה שלכם אין מדריך מטומטם שיוליך אתכם בשדה מוקשים, או יתחיל עם אחת מכן ויזרוק אותה... לילוש מהממת כרגיל. זה מי ים, בן אדם. אה, לא תהיה קליטה. ברור, ברור. יהיה כל כך נהדר ולא בעייתי.
בניגוד אליך, אלה לי ילדה של טבע ולא רוצה ללכת לבר. אז ההיסטוריה השתנתה. וגילי לא תהיה... אה... משהו. לא יודע. מה יקרה אם אלימלך ינצח? יהיה יותר טבעוני? ערכת? בחייאת, דודי או דניאל, מה זה ערכת... מה זה הקלטה מזויפת... מאיפה חשבת על זה? אופס.
לילוש עומדת לגלות דברים. הוא כזה חתיך והיא כזאת חמודה. אה, תגיד, אתה זוכר מה קרה בפעם האחרונה שהיית בטיול? פשוט... שונא מים?! דניאל אומר שהוא פחדן. לא כולם היו. אה, פורים. עוד פעם מעיינות?! עזבו את זה כבר! בחייאת! ואם אתם רואים את יונתן תתעלמו. יונתן מגאליס. עזבו אותו.
חבל שאין דאוס שיעזור. או ביל צופן. אלימלך יהרוג אותנו בסוף. שק קמח? בחייאת? גם זוג וגם בת השוטר. נפלא. וגם ספיידרז איפשהו.
כן, בגליל. כמו בצפת, במלכת היופי.
הספיידרז האלה... מתי הם כבר יתחילו לעבוד?
מוזר שאין הורים. ד"ר כרמי ומיסטר דניאל.
בן אדם, אתה מוזר. ואני הייתי מאמין לרכבת. רמאי. הנה, פה ימינה. בחייאת, חבר'ה... מאז הוא לא שטף? וכבר אמרתי, הוא מאוד רגיש לתחום. הוא רצה לבדוק במאה אחוזים אם דניאל הומו. כבר היו מקרים.