אינפומרציה

chippo

New member
אינפומרציה

אני מעוניין לקנות גיפ אני רוצה לדעת איזה גיפ טוב וחזק אני רוצה לשאול מה דעתכם על טנדר איסוזו 4X4 ואיזה סוג כדאי לי לקנות היה לי גיפ CJ8 הגיפ הזה היה אחלה ומשם התאהבתי בגיפים אז תודה לכל העונים

שוב...

כל מי שמתעניין בג´יפ צריך לכתוב למה הג´יפ ישמש אותו, מה הטווח מחירים ובכלל לתת כמה שיותר אינפורמציה כדי שיהיה אפשר "להתאים לו" את הג´יפ הדרוש לו. בקשר לאיסוזו 4X4, יש לי ברשותי את הדגם DLX 2001. סך הכל זה רכב עבודה וחסר כל הפינוקים שאפשר למצוא בג´יפ. אין לו נעילת דיפרנציאל ידנית כמו למיצובישי מגנום וטויוטה היילקס (חסרון רציני) אבל יש לו דיפרנציאל מוגבל החלקה שזה עדיף מכלום. אם אתה קונה איסוזו דאג להחליף לצמיגי A/T ולמגן אותו, בלי השיפורים הבסיסיים האלו יכולות השטח שלו יהיו די שטחיות. סך הכל אני אוהב את האיסוזו שלי, אבל אם הייתה לי אופציה לקנות טנדר עכשיו הייתי הולך על היילקס או מגנום רק בגלל הקטע של הדיפרנציאל הננעל ידנית (להתקין אחד באיפון עולה 8000 ש"ח). בשורה התחתונה, זהו רכב עבודה עם יכולת שטח שלא מפסיקה להפתיע אותי.

chippo

New member
קנית גיפ

אני מעוניין בגיפ שטח\כביש אני מוכן להשקיע בין 35000-40000 שקל שהנפח מנוע יהיה 4X4 ומעל 2000 סמ"ק ויהיו בו כל התוספות שהזכרת בתגובה שלך מה ההבדל בין מיצובישי מגנום לטיוטה היילקס ואיסוזו טנדר ומה היתרונות והחסרונות שלהם?

-רוני-

New member
ניראה לי שאין

אתה מבקש נפח מנוע מעל 2000 במחיר הזה? רק CJ עד מודל 88-90, ולגבי ההבדל בין שלושת המסחריות ראה כמה דפים אחורה יש עמוד שלם בנושא.

chippo

New member
לא הגיוני שאין

יש בחברות שמוכרים איסוזו טנדר שטח ומחיר שלו סביר האם כדאי לקנות מהחברה או ליסינג או פרטי היה לי CJ והיה לי הרבה הוצאות על הדלק וחלקים כי אני נוסע הרבה ואני נוסע מעל 30000 ק"מ בשנה ואני מרגיש צורך לקנות דיזל ועדיף לי מאשר בנזין ואני רוצה להתקדם לעבירות בינוניות ועד גבוהה שיש

-רוני-

New member
תראה אני נוהג על איפון

ואם אתה לא עצמאי אז העלויות האחזקה מאד גבוהות, בוא נעזוב לרגע את הביקורים במוסך ניתמקד רק ב: א. ביטוח חובה 3200 ש"ח ב. מקיף עוד 6200 ש"ח ג. טסט 2750 ש"ח וזה עוד לפני המוסך בלי ציריות שבורות וכ"ד ועוד דבר לפי מה שהבנתי אתה לא הולך על רכב חדש אז תמיד יש תיקונים אפילו איפון 97 ערומה בלי שיפורים כלל עולה בסביבות 75000 עד 80000 ש"ח. לדעתי האיפון בשנים 99-97 יותר טובות מהמתחרים שלהם משנת99-01 המגנום עדיפה ואילו בשנה האחרונה הטיוטה שוב הכל לפי שנת יצור וכמובן המחיר בהצלחה

chippo

New member
תודה לך

תודה לך שעזרת לי אני אחשוב על זה ואראה מה המצב בכלל שיהיה לי גיפ בידיים שלי אני אבוא לכאן שוב

למעלה