אינעל VH1

yahel14

New member
אינעל VH1../images/Emo46.gif

שהיתביישו להם!!!! מזה מקום 6????? היה שם את 80 הגדולים של שנות השמונים ומייקל הגיעה רק למקום השישי עם בילי ג´ין הוא היה צריך להיות מקום ראשון לפי מה שאני יודעת טריילר זה הדיסק הכי נמכר בכל הזמנים!!!

ANITA15

New member
שיר מטומטם של בון ג´ובי.

גם אני התאכזבתי מהמקום שאליו הגיע מייקל. ישבתי שלוש שעות רצופות וחיכיתי לקליפים נוספים שלו כמו "דיאנה המלוכלכת" ו"צד אחר שלי" אבל הם שמו רק את בילי ג´ין שכבר יוצא מכל החורים. ודרך אגב, גם ל AS2000 עשית הגבלה? זאת אומרת שאני לא היחידה שעשית לה ככה. אני שמחה.........

אני רציתי....

ללכת לחברה שלי לראות את זה אבל שכחתי כי התקוננתי לקראת הבחינות לתיכון! איזה באסה!!,אז מה אמרתם בילי ג´ן הגיע רק למקום 6?!
אוףףףףףףףףףף,איזה פיגור יש לאנשים אפילו לא יודעים להעריך מוזיקה טובה!! נ.ב. אניטה שלחתי לך הודעת sms למה לא ענית?! נ.ב. משהו אמר פה משפט מ´זה יפה ומ´זה נכון,אבל שכחתי מי!!,הוא אמר "אים מייקל לא היה נולד,העולם היה משעמם!" (ממש צודק!) תותי: "אים מייקל לא היה נולד,העולם היה מ´זה משעמם!"

AS2000

New member
מה רע במקום שישי

אם כל הכבוד למייקל היו עוד שירים בשנות ה80 שהיו יותר יפים מבילי גיין . מייקל לא היה לבד בשנות השמונים היו עוד המון זמרים ולהקות מצוינות עם להיטים גדולים . הייתי רושם כמה אבל אני קצת ממהר אז לא משנה בכל מקרה מקום שישי זה מכובד מאוד זה רק מראה שאנשים לא שכחו את מייקל .

למעלה