מערכת ההושבה שאתם צריכים היא לכיסא גלגלים או
טיולון? או לכיסא נייח כמו כיסא אוכל? אם זה לכיסע גלגלים או טיולון, אז זה נוסע איתכם לכל מקום.... אם זה לכיסא נייח, שנמצא רק בבית או רק בביה"ס, אז אם תרצו לנסוע תצטרכו לסחוב את זה איתכם, כך שעדיף קודם כל לחשוב בדיוק, על הצרכים שלכם ולפי זה לתכנן מערכת הושבה ניידת או נייחת... רוצה להוסיף על מה שכתבה לכם אילנה, שלאחר שכותבים מפרט מדוייק כדאי לצרף גם מכתב נלווה שלכם או של הפיזיו שמכיר/ה את הילד. יש חברות רבות שמתאימות כסאות גלגלים עם אינסרטים. בזמנו אני פניתי לחברת מילב"ת שלפי הצרכים של סיון הזמינו לפגישה מרוכזת כמה ספקים של כסאות גלגלים ומדדנו כמה וכמה דגמים עד שמצאתי מה שהכי התאים ונראה לי... אני יודעת שגם בתה"ש יש יחידת הושבה מיוחד, שיכולה לעזור בהתאמת הכיסא... משרד הבריאות נוטה לאשר, את החברה הכי זולה מבחינתם, שיכולה לענות על הצרכים לפי מה שרשום במפרט, אבל אתם לא חייבים לדבוק בהמלצה הזו, אם נראה לכם יותר, כיסא אחר, תצטרכו להשלים את ההפרש במחיר, במידה ויותר יקר... כמו שכתבה אילנה, תוכלו להעזר בעמותות כמו איל"ן וראייטי, לב אוהב וכו', כדי לכסות אן יהיו הפרשים בין השתתפות משרד הבריאות לבין מחירו הריאלי של הכיסא