אינסטרומנטל... מישהו מכיר אתר טוב שאפשר להוריד בו קטעים אינסטרומנטלים מוכרים (לאו דווקא ראפ)?
B Blood New member 22/12/02 #1 אינסטרומנטל... מישהו מכיר אתר טוב שאפשר להוריד בו קטעים אינסטרומנטלים מוכרים (לאו דווקא ראפ)?
G Gil shaDy New member 22/12/02 #4 אי אפשר למצוא הכל... למשל אני לא חושב שאפשר למצוא את להיט המגרשים החדש "הוא עסקן" אבל אינסטרומנטלים אפשר למצוא בקאזה בקלות...כמעט כל אחד,חוץ מכמובן האינסטרומנטל של להיט המגרשים "הוא עסקן" D:
אי אפשר למצוא הכל... למשל אני לא חושב שאפשר למצוא את להיט המגרשים החדש "הוא עסקן" אבל אינסטרומנטלים אפשר למצוא בקאזה בקלות...כמעט כל אחד,חוץ מכמובן האינסטרומנטל של להיט המגרשים "הוא עסקן" D:
G Gil shaDy New member 22/12/02 #6 לי יש הברקות כמו ש... טוב נו אין לי דוגמא... וגם אין לי הברקות... רק לעומריטוטו,ללירון ולעסקן יש... גאלוללללללל.....עסקנים שכמותם... D-:
לי יש הברקות כמו ש... טוב נו אין לי דוגמא... וגם אין לי הברקות... רק לעומריטוטו,ללירון ולעסקן יש... גאלוללללללל.....עסקנים שכמותם... D-:
D da^Lord New member 23/12/02 #7 הנה משהו נחמד.. לא חדש אבל טוב, זה של חברי סוליקו כרוב, או בשמם המקוצועי w.i.d production יש שם כמה קטעים להורדה..
הנה משהו נחמד.. לא חדש אבל טוב, זה של חברי סוליקו כרוב, או בשמם המקוצועי w.i.d production יש שם כמה קטעים להורדה..