אינסטלציה

שמיים28

New member
אינסטלציה

שלום אני בונה בית פרטי כרגע בשלב השלד מיהו יודע כמה גובים בערך עבור כל נקודת אינסטלציה. תודה רבה

תשובה

עלות נקודת מים נע בין 750 - 1000 ש"ח לא כולל הרכבת כלים סניטרים , ישנם אינסטלטורים שגובם כסף גם על החנוכיה . כמובן שצריך גם ברכות ביוב שעלות כל בריכה היא כ 5,500 ש"ח. אך אל תקח אינסטלטור אלא אם כן יש לו המלצות והסמכה, עבודה כזו אמורה להתבצע בצורה הטובה ביותר , תזהר מחפארים בהצלחה

מחירים מתוך ההסכם שלי

נקודות צריכה בערך 21 נקודות 14700 ש"ח (הכוונה לנקודות מים) שוחות ביקורת 45 2 נקודות 1800 ש"ח (לשתי הנקודות שוחות ביקורת 60 1 יחידה 1200 ש"ח שוחת מפל 60 (קוטר) 1 יחידה 1400 ש"ח קוי ביוב 110 מ"מ מובילית בערך 45 מ' לפי 110 ש"ח למטר סה"כ 4950 ש"ח קו מים להזנה ראשי 900 ש"ח מרזבים 4 יח' קומפלט 1600 ש"ח (לכל ה-4) מזגנים הכנה בלבד 5 י"ח כפול 370 ש"ח 1850 ס"כ מרכזיה לחלוקת מים 2 י"ח לפי 850 ש"ח סה"כ 1700 ש"ח המחירים לא כוללים מע"מ לאחר מיקוח הורדתי כ-18 אחוז מהמחירים הנ"ל

שכחתי לציין

המחירים כוללים את החומרים,וכוללים התקנת מוצרי סניטציה,כוללים חיבור ביוב,בקיצור בית עובד,כמובן שאני צריך לקנות את הברזים ,אסלות,ג'קוזי,כיורים (מוצרי הסניטציה)

eliadga2

New member
על איזה מפרט מדובר ?

על איזה מפרט מדובר סוגר צינור מים ? שוחות מבטון \ פלסטיק ?

המפרט ארוך אך

המפרט ארוך מאד,ולא כדאי לרשום אותו כאן,אך לשאלתך : ציטוט "בניית מערכת מים חמים+קרים מצנרת פלסטיק בתוך מתעלים עם מרכזיה....." " שוחות ביקורת חופית עם מכסה או פלסטיק או בטון טבעת ברזל לפי בחירת הלקוח" לשאלה מי האינסטלטור ,אנא פנה אלי בתיבה האישית (הוא מהקריות אם זה מתאים)

mister500

New member
רק שים לב..

לא ראיתי מחיר חיבור לרשת העירונית מכסה בטון ? מכסה פלסטיק ? .איזה סוג צנרת ...SP .? שוחות 45 ? ו35.000 ש"ח כולל מ.ע.מ זה לא זול במיוחד.

לגבי המחיר

אני לא זוכר שרשמתי באיזשהו מקום 35000 ש"ח,בפעם הקודמת כתבתי מכסה פלסטיק או בטון ,(אני צריך להחליט) והכוונה להשחלה זה SP .חיבור לרשת העירונית? .אני גר בישוב קהילתי,הרשת העירונית זו רשת שהמועצה ביצעה כחלק מתוכנית הישוב כולו,כשקיבלנו את המגרשים שילמנו עבור תשתיות שכוללים חשמל(תאורת רחובות),מים,ביוב,טלפון,כבלים,כמו כן שילמנו למועצה היטל ביוב,סכום של 6000 ש"ח שכנראה אמור לכסות חיבור לרשת העירונית (מועצה)

eliadga2

New member
מפרט אינסטלציה

איפה אפשר למצוא דוגמא למפרט אינסטלציה ??

למעלה