אינסטינקט...

אינסטינקט...

משדרים עכשיו בכל הרשתות על פיגוע במקום עבודתו של מר
. באופן אינסטינקטיבי, ממש בלי לחשוב, התקשרתי דואגת לשאול לשלומו.. ואחרי שוודאתי שהכל בסדר התחלתי לתהות.. עד כמה אנחנו דואגים לזה שכבר לא שלנו?

jane34

New member
פגוע בקרית ביאליק- רפאל....4 פצועים

ומאן משלח רפואה שלמה שקט ושלום שיהיו בבית הזה.......

° זואי °

New member
דואגת לו

בגלל שהא בן אדם שאני מכירה, והייתי דואגת לכל אחד שאני מכירה במקרה כזה (גם אם אני לא סובלת אותו). דואגת לו בגלל שהוא אבא של הילדים שלי והם צריכים את אבא שלהם איתם כמה שיותר שנים. לא דואגת בגלל שיש לי איזו אהבה אליו - אין

destiny36

New member
בהחלט

יש רגעים שממש אבל ממש נפלט לי בלב "שאלוהים יקח אותך" אבל גם אלוהים יודע שזה מכעס שרק הוא יכל להוביל אותי אליו! פעם בעבר כשהיו קורים דברים בדרום לידו הייתי מתקשרת אפילו פעם אחת התקשרתי להורים שלו שלא ידעו שהיה משהו בכלל הוא כמובן לא הבין . אבל הוא גם לא יבין אף פעם. הגעתי למסקנה שלא תמיד צריך להבין שאנחנו שונים מאחרים לפעמים אחרים סתם שונים מאתנו. והוא גם אם שונה היה בעלי.

Rinattt

New member
פעם הוא נפל ממבנה גבוה...

והתקשרתי איך ששמעתי, לקחתי את הבנות לבקר אותו אפילו אמרתי לו "מה קרה? חשבת עליי התרגשת ונפלת?"
כשהוא מרגיז אני שואלת "למה לא קפצת ראש?"
בסה"כ דואגת, לא מאהבה אליו, הוא אבא שלהן, בכ"ז היינו נשואים, וגם כשאני הייתי בבי"ח הוא בא וביקר (לא משנה שעשה בלגן העיקר ביקר חחח)

destiny36

New member
../images/Emo6.gif

פעם על הגרוש שלי נפל קיר של אדמה כנראה שהיה כל כך הרבה טמטום אז לא כיסה את כולו . אני זוכרת את הבוס שלו בא לבקר אותו בבית ולוחש לי "שיו איך את סובלת אותו עכשו בבית,מסכנה"
לפני 9 שנים עדין היינו יחד אני עברתי ניתוח קל והוא אפילו לא בא אין ספק שגם היום לא היה בא!

החתולית

New member
דואגים כפי שדואגים לבן משפחה

אין כאן שאלה בכלל - הוא אבי בני, הוריו הם הסבים של בני וכו' וכו'. שלא נדע מצרות, ושלא נצטרך לדאוג.

אחרי שהתרגלתי לדאוג לה במשך

יותר מעשור זה נמשך באופן טבעי מה גם שהיא אם ילדי ולכן כשלה טוב לילדי טוב ואז גם לי טוב

למעלה