אינסטינקט בסיסי

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
אינסטינקט בסיסי

האמת נשמעת כ"כ אמיתית... השקר נשמע כ"כ אמיתי... ו....במה אנחנו רוצים להאמין???????????????? מעוף

במה ש

הכיייי הכי טוב לנו...

maof

New member
הכיייייייי טוב???????????

האם נדע מה הוא הטוב לא נבדוק ת'רע
מעוף

Kטלנית

New member
התשובה נמצאת בגוף השאלה../images/Emo4.gif

במה אנחנו רוצים להאמין
לא

maof

New member
סליחה ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

לא
התשובה בתוך הבפנוכו של הבפנוכו שלנו
מעוף

Kטלנית

New member
../images/Emo88.gif צודק../images/Emo70.gif

שאלת במה אנחנו בוחרים להאמין... זה ברור שלאן שהבפנכו שלנו מוביל לאן אנו לוקחים את זה האם באמת "אכלנו" ת'שקר הזה
ואם ה
רוצה להאמין
והשכל מושך אותנו החוצה
השקר בדרך כלל מגיע ויחד איתו רעש וצילצולים יש לו את כל הקופרייטים שעושים עבודה מעולה שנאמין והאמת... היא בלי הרבה גימיקים ושידורי תעמולה היא אמיתית ופשוטה מה אומר ה
שלך
להכין מוביל השכל הישר שלך
יום טוב שיהיה לך... "מדבר שקר תרחק" גם כשהוא ממותק
ומעכשיו אני
(משתדלת לכל הפחות
)

d a n i e l s 5

New member
רוצים להאמין ל...

שרון סטון..... היו תחתונים או לא היו.... ידעה שמצלמים ורואים או לא ידעה... זאת השאלה?

maof

New member
פקששת ת'פאונטה ../images/Emo13.gif

איך אפשר להפוך יצירת אומנות לבולשיט
מעוף

destiny36

New member
שקר לא יכל להיות אמיתי

והאמת תמיד מול העיניים ובמקרה הפחות גלוי לעין היא בפנים בתחושה שלנו. לא נעים לשמוע שקרים ובטח לא נעים לגלות שהאמת שונה. מה שבטוח שהאמת לפעמים פחות קשה מהשקר.

דוגרית

New member
מעוף היקר.

לפעמים נדמה לנו שאם נפתח שרשורים עמוקים העושים שימוש במילים בנות יותר מארבע הברות יש סיכוי שמישהו ייקרא אותן ויגיד בפליאה וואלה איזה איש. ויש אחרים שבטח יומרו למעוף משעמם שוב. אז מה היום מותק? שיטטטטטטטטטטטטטט, מאיפה אתה מקריץ את כול דבריי החוכמה וההבל הלולו???????????????? ממני השוקלת לפתוח מועדון מעריצות מעוף והגיגיו....

דוגרית

New member
אכן ..לא יפה. נו נו נו לי.

אבל ראבק ... כמה אפשר להסתכל מהצד ולשתוק.

יערית

New member
הרבה../images/Emo88.gif

תסתמי את הפה ותהיי "יפה"!! לא אמרו לך את זה כשהיית קטנה? ניק פלצן שמנסה בכמה פוזות להוכיח אחר.

jane34

New member
יערית

את זוב מזכירה לי כמה אני אוהבת אותך וואלה תגעגעתי לך

אז לא הבנתי, את בעד מעוף

או בעד ההיא, הדוגרית? כי פייר? קשה להבין. והאמת היא שאני מבינה אותה. זה פורום- לא דף בית של מעוף. אז יאללה, דיי עם החרטטנות, הגגים זה נחמד, בגבולות הטעם הטוב.ואם באמת יש טעם. ואל תעני לי שאני לא חייבת לקרוא.גם את לא חייבת לקרוא אותי ועובדה שאת קוראת.

יערית

New member
תגובה אחרונה לעיניין

תסתום את הפה ותהיי יפה!או שתגיש קובלנה לתפוז על דף הבית שמעוף פתח לעצמו... ומשפט מחץ:{שהרבה "אוהבים"} הוא ותיק מותר לו מה שבראש שלו לעשות,ברור?
עכשיו פונה לעיסוקיי,מבקשת לא להטריד את מנוחתי. תודה וערב נפלא לך.

jane34

New member
דוגרית הלא דוגרית אני עכשיו כועסת!!

וזה לא טוב! מהניק כבר אפשר לדעת שזה סתם ניק מטומטם ובדוי..... אם משיהו רוצה להיות דוגרי למה לא לומר את הדברים למעוף בפנים? כדי שתוכלי להעמיד פנים שאת מחבבת ושמחה לראות אותו? כמה זה מכוער מה שכתבת....... כמה רדוד כמה עלוב ממש פטתי

למעלה