אינסוף השפלה ?!

boggie205

New member
אינסוף השפלה ?!

רק עוד איזה דוגמא מהקמפיין של אבסולוט חסרה פה (וגם בקצב הזה עוד בסוף יהיו לי אינסוף הודעות - ואז אני אוכל גם אותן להכניס לתחרות) או במילים אחרות - אנשים תתעוררו, תשתו קצת מים - די יבש פה (ואני בכלל עושה שיעורי בית כרגע.....) טוב אז הדוגמא היא מהקמפיין של נוקייה - מישהו חושב שהוא יכול לרדת יותר נמוך ? (מעניין כמה שילמו לדוגמנית ומה אמא שלה אמרה) כותרת הקמפיין "תוצר של תשוקה....." לקרוא כמה פעמים ולר להאמין כשרואים את הפירסומת.

לא רואה בזה השפלה

אני לא חושב שיש השפלה בלהשתמש בגוף שלך על מנת להרוויח כסף, זו יכולת כמו כל יכולת אחרת. שלא לדבר על כך שהדוגמנית לא חשפה שום דבר, קווי מתאר של גוף אישה ראינו כבר במליון מקומות.

boggie205

New member
אני לא מסכים איתך

קודם כל אורי רציתי להודות לך על התגובות וההענות - לאט לאט הפורום מתחיל לפרוח ולא צריך להיות אומן דגול כדי לתרום לשיחות - כמו שאתה עושה למרות שאתה לא נותן לדעתי מספיק קרדיט לעצמך "עד כמה שאינני אומן, אני יותר איש טכני" אינסוף יכול להיות מושג מאוד טכני - פיי לדוגמא.... ולתגובתך - בתור משהו שגם התפרנס מגופו וללא בושה (עבדתי בתוא מודליסט לשיעורי אומנות) וגם יצא לא ללמוד קצת שיווק ופירסום - יש לא מעט דרכים יותר טובות למכור ולשווק אותו מאשר למקם אותו במקום אחד מאיבריה האינטמיים של עלמת חמד - לדוגמא - רעי

למעלה