אינסולין לנטוס

אינסולין לנטוס

האינסולין לטווח ארוך הקיים NPH פועל מבלי יכולת לצפות מתי הוא משפיע ומתי לא, דבר היוצר בעיות עם איזון. קיימת בעיה בלילה. הלנטוס ע"פ פירסומים, משתחרר בגוף באופן מבוקר. האם ידוע למשהו מתי האינסולין לנטוס יכנס לסל הבריאות?

לזר

New member
כל מילה בול.

אמת ויציב. ה-NPH בלתי צפוי וחזוי לחלוטין. אני יכול גם להראות לך עקום הענות ותגובה של האינסולין הזה, אבל, פרקטית אני היתי עושה משהו עבור עצמי. אם אתה יודע ומבין היטב מה זה בדיוק איזון (כמות אינסולין יומית,יחסית למשקל הגוף והמוגלובין מסוכרר קרוב ל-6) אני היתי מזמין מחו"ל 3,4 בקבוקים והיתי מנסה את האינסולין על עצמי ובאחריותי (אין לך מה להפסיד אם אתה לא מצליח חהיות מאוזן עם ה-NPH). רושם תוצאות ובודק האם יש שינוי לטובה עם הלמטוס. אם כן, עם כל התוצאות וכושר השכנוע היתי ניגש למומחה הסוכרת שלי ומבקש ממנו להשיג עבורך את הלנטוס. על תתלהב יתר על המידה. הלנטוס יכול לשמש לטייפ 2 מסוימים וגם חטייפ 1 כאינסולין רקע (Basal). כך או אחרת, החולה זקוק גם לאינסולין מהיר סביב הארוחות. תחשוב על זה בלי קשר לסל הבריאות שבת שלום

shugi28

New member
לזר ..

הייתי מודה לך אם תוכל לשלוח קישור לאתר שממנו ניתן לרכוש .. והאם בכלל ניתן לרכוש אינסולין בלי מירשם ? תודה ושבוע טוב .

לזר

New member
הנה אתר מתאים.

לצערי, האתר ממנו היתי נוהג לרכוש דברים נמצא בהקמה www.diabetesexpress.com תוכל לבדוק גם מקומות אחרים

למעלה