אינני יכול

מצב
הנושא נעול.

ursus sum

New member
אינני יכול

אינני יכול שלא להתפעל מכמות האופטימיות הנשקפת מהא` גורביץ, סגל וגם ליאון -או מDAW8000 שמביע פסימיות בתשובה להערכתי מלמטה (עליה השבתי גם לו ולכריש) ומצד שני רואה במחזורים הנמוכים סיבה למסיבת עליות - כמובן שאת התשובה למחזורים נתן MORAZ1. אבל האופטימיות, האופטימיות !! האם זה יצור עוד פעם בתל אביב מצב של החתול של ולט דיסני שעף מהחלון ולוקח לו עוד כמה שניות של נסיון לתפוס אויר על מנת לזכור לצלול כמו ב550?

prtz

New member
אתה מודד במטרים והם בסנטימטרים

אינני יכול שלא להתפעל מכמות האופטימיות הנשקפת מהא` גורביץ, סגל וגם ליאון -או מDAW8000 שמביע פסימיות בתשובה להערכתי מלמטה (עליה השבתי גם לו ולכריש) ומצד שני רואה במחזורים הנמוכים סיבה למסיבת עליות - כמובן שאת התשובה למחזורים נתן MORAZ1. אבל האופטימיות, האופטימיות !! האם זה יצור עוד פעם בתל אביב מצב של החתול של ולט דיסני שעף מהחלון ולוקח לו עוד כמה שניות של נסיון לתפוס אויר על מנת לזכור לצלול כמו ב550?
אתה מודד במטרים והם בסנטימטרים

daw8000

New member
הכינוי שבחרתי לי,הינו לשימוש לטווח ארוך

הכינוי שבחרתי לי,הינו לשימוש לטווח ארוך שזה לתקופה של שנה שנתיים,ולא חודש -חודשים.וזה מפני שאני מאמין שאנו בשוק דובי-בוול סטריט- וזה חייב לפול, וזה לא אומר שלא יהיו נסיונות לעליות רציניות בתוך שרוול המגמה בדרך למלכודת הדובים הבאה. אני כיום נמצא בדילמה גדולה מאוד.מצד אחד ניתוחים טכנים שעשיתי ע``פ מס` שנים למדדים בארץ (5-6 שנים) ובארה``ב( החל משנת 91) -מראים שהמעוף והנסדק הגיעו לרמה שממנה יתחילו לעלות,אך הדאו עדיין מפגר אחריהם ואיתות קנייה לט``א וטרם הגיע לרמה זו ונדרש לו עוד זמן . מצד שני האירועים הגיופוליטים בארץ ובחו``ל (הנפט,הריבית בארה``בהמצב הפוליטי באצלנו) מעוררים אצלי ספקות רבים שאולי האינדקטורים שלי אשר עבדו הרבה שנים ,יגיע עכשיו גל שייכה בהם. סטטיסטית אין מודל שיכול לחזות במדויק את המחזוריות במדדים,כך שטעות אחת אחת פעם במס` תצפיות הינה נופלת בתוך הסבירות הסטטיסית ,אז אני אומר לעצמי אולי השנה הזו היא השנה הבאה לרעה על המודלים שלי?!! בקיצור המודלים הסטטיסטים ארוכי הטווח אומרים לי שיש כאן הזדמנות קנייה,וזה דרך אגב מתאים לגורוביץ,אך המציאות והמצב הגיופוליטי הופכים אותי לפסימי מאוד.וזה מצב מבלבל מאוד.

R.C

New member
כרוניקה ידועה מראש?????

כרוניקה ידועה מראש????? אני למשל לא אופטימי ולא פסימי!!! אבל מה אני רואה? השוק יכול גם לעלות כל עוד רמת 474 נשמרת ותרחיש אפשרי שהנסדק ירד ובזכותו ואולי רק בזכותו אצלינו השוק יעלה,שהרי פסימיות יכולה גם לעזור! ולכן מבחינתי אסטרטגיית המסחר לתקופה הקרובה בהתאם לפריצת הרמות 474-484. שלכם R.C

סליחה אני הייתי אופטימי ?!

סליחה אני הייתי אופטימי ?!

מצב
הנושא נעול.
למעלה