איני יכול

צייר

New member
איני יכול

איני יכול איני יכול לומר שום דבר מלבד כמה מילים אני אוהב אותך מה שאני עובר אף אחד לא מבין צלילי קולך מתנגנים לי בין המחשבות מענגים את גופי מנעימים כל רגע ורגע בחיי מרגיש את מגע ידייך על גופי מנעים כל איבר בי את העולם האקזוטי שלי מסתורין, תשוקה, רומנטיקה ועוד... האמת היא שאיני יכול לומר עוד כל מילה מיותרת את האישה , החברה , השותפה לחיי צייר

magy

New member
כמה מילים לחברה שאמרה....

"זה ייגמר בבכי" =========================== היא אמרה לי שזה ייגמר בבכי. ידעתי שהיא צודקת. אז מה? כל אחד מתגלח על הזַקַן שלו. "אני יודעת מה אני אומרת - הייתי שם, מזמן". אמרה. ידעתי שהיא יודעת על מה היא מדברת. היא אמרה שזה לא פשוט, זה אפילו מסובך, זה קורע. זה משהו שיש לו רק התחלה, באמצע בכי, ובסוף...... בכלל אין לזה סוף.... "אל תתחילי עם זה בכלל" יעצה לי. הקשבתי, הייתי בטוחה שאני לא מכירה את המילה "בכי" מה פתאום בכי? אני בכיינית? אולי את, אוהבת לבכות! אמרתי לה. לא, גם היא לא אהבה לבכות. אבל אני גיבורה, בכי קטן עליי. אני,.... יש לי כח, יש לי סבלנות, יש לי רקורד של ג´דה.... מה זה בכי לעומת כל מה שעברתי? בכי, הצחקת אותי, גיברת....... "זה ייגמר בבכי", היא אמרה לי. ולא, היא לא צדקה...... זה לא נגמר בבכי. זה התחיל, בבכי.

למעלה