איני יכול

צייר

New member
איני יכול

איני יכול איני יכול לומר שום דבר מלבד כמה מילים אני אוהב אותך מה שאני עובר אף אחד לא מבין צלילי קולך מתנגנים לי בין המחשבות מענגים את גופי מנעימים כל רגע ורגע בחיי מרגיש את מגע ידייך על גופי מנעים כל איבר בי את העולם האקזוטי שלי מסתורין, תשוקה, רומנטיקה ועוד... האמת היא שאיני יכול לומר עוד כל מילה מיותרת את האישה , החברה , השותפה לחיי צייר

צייר, איזה מזל שאינך יכול להגיד

דבר מלבד המלים "אני אוהב אותך"? אתה יודע כמה עוצמות יש בשלושת המילים האלה? אתה יודע צייר כמה אנשים היו רוצים להתחלף איתך. אושרה של השותפה שלך שזכתה בצייר שיכול להגיד לה אהבה גם במילים וגם בצבעים

צייר

New member
פנינת החן היקרה

המילה אהבה היא בעלת עוצמה אדירה זה לא רק לומר את המילה אני אוהב אותך זה גם להעניק את מה שבתוך המילה להביעה את מהשהמילה אומרת וזה ממש נהדר מילה נהדר מילה שאני אוהב צייר

צייר אתה ממש ממש אבל צודק

באמת לא חשוב להגיד את המילה אני אוהב אם אין כוונת אמת מסתתרת אחרי שלושת המילים האלה. פעם כתבתי על כך בשיר: יש לי רגש. יש לי רגש... אני אוהב אותך, יש לי רגש... אני חושש כל כך, יש לי רגש... לא יודע איך לומר, לא ידעתי אמש אולי אדע מחר. ויש בי רגש... אני רוצה אותך, יש בי רגש... אני חושק כל כך, יש בי רגש... אז אומר לך כך... אני אוהב אותך! אני רוצה אותך! אני חושק רק בך! ולא חשוב איך ומה אגיד... דעי...את בליבי תמיד! עדינה-ו שיר זה נכתב,בימים שאפילו לא חשבתי שאי פעם אצליח להגות את המילה "אני אוהבת"

למעלה