אינטר?נט?

בת הרב1

New member
אינטר?נט?

קיבלתי מוסר עכשיו כמה ולמה אינטרנט זה דבר גרוע. מתקשרת אלי חברה ששנים לא דיברנו(ופתאום קלטתי כמה אנחנו שונות) בכל מקרה היא מספרת לי על חברה משותפת שהיתה לנו (רעבאראלע) שעבדה במחשבים הכירה דרך האינטרנט הודי עזבה את בעלה ושתי ילדיה וברחה איתו להודו אז יש לנו ויכוח היא טוענת שאינטרנט זה דבר משחית אני לעומת זאת מסבירה לה שאנשים לא יוצאים בשאלה בגלל האינטרנט. רק מי שרוצה לחזור בשאלה יש לו דרך האינטרנט לאן לפנות. ואוזן קשבת מה דעתכם.??.

אלא מה?..

צודקת. מי שמחפש ממש ימצא תירוץ ודרכים להתחמק מהדת. הכל בולשיט- נכון שיש דברים שמפילים אבל אם את כ"כ רוצה את תיפלי גם אם תתפללי 3 פעמים ביום, תקראי תהילים בקביעות- לגמור כל יום את הספר... קיצור- זה דבר די ידוע ואם חברה שלך מנסה בכל תוקף להאשים רק את המדיה אז שיבושם לה.

יו כמה שאת צודקת

כשאני התחלתי לפקוח ת´עיניים דבר ראשון קניתי מחשב כדי לגלוש באינטרנט ולמצוא שם דברים אסורים, אבל החרדים כדרכם מסתכלים בתוצאה ולא בסיבה, למה? פשוט מאוד כי אם הם יסתכלו על הסיבה הם יצטרכו לחשוב אולי הם באמת לא צודקים ואת זה הם לא רוצים. אני אישית לא יודע מה הייתי עושה בלי אינטרנט שמהווה צוהר בשבילי לחיים ה"אמיתיים", ואולי בעצם הייתי נאלץ להחליט יותר מהר איפה אני?

למעלה