אינטרנט קפה.

אינטרנט קפה.

המצאה גאונית ומגניבה. :// פעם ראשונה שבאמת אין לי איפה לישון. עדיין אין לי דירה. רבתי עם חברה פתאום.. כאילו הכל קורס עלי. 3 אנשים ניסו להשכיב אותי!!! בלילה אחד! אני עד כדי כך נראית קלה להשגה? או שזה כי שמנות הן קלות להשגה? לא יודעת.. אין לי חברים. אני כותבת לכם. הזרים שלי.. כי אין לי אף אחד אחר לכתוב לו... לספר לו מה עובר עלי בלילות שאני מחפשת איפה לישון כי אין לי בית. לא בית. לא דירה. לא חבר. לא שום דבר שיכול להאיר לי את הלילה הכל כך חשוך הזה... בשלב מסויים של הלילה אפילו שאלו אותי אם אני "עובדת".. המצב היותר עצוב, שחשבתי על זה אחר כך.. וזה לא היה נראה לי כל כך נורא.. עוד דרך להשיג כסף כדי שיהיה לי מקום. שלי. כותבת ובוכה באינטרנט קפה על דיזינדוף.... למה? אני בעצמי לא יודעת. מקווה שיש מישהו להעביר איתו את הלילה החרא+ הזה... :(

דנטל

New member
גם אני לפעמים חושבת "אולי זה בגלל שאני שמנה"

שהם חושבים שאולי אני נואשת ולכן יהיה קל להשכיב אותי ופתאם אני חושבת "בעצם, אולי זה בגלל שאני מהממת". אני לא באמת חושבת את זה על עצמי, זה מה שחשבתי עליך. ברצינות, מבחינתי אין מצב שסתם יחשבו על מישהי שהיא קלה להשגה, אז 3 גברים ניסו להשכיב אותך בגלל שאת בטח מהממת. טוב, וגם בחורה שמסתובבת לבד ברחובות זה ישר קורץ לציידים.

למעלה