למה לא לכתוב בפשטות "והשני, אחשלו"?
צ צפוי שינוי New member 31/3/04 #21 כי הוא רק חצי אח וככה יותר מעניין: הבן של האבא של הילד של החברה של אמא שלי שהוא לא בעלה ולא גר איתה. בנת?
כי הוא רק חצי אח וככה יותר מעניין: הבן של האבא של הילד של החברה של אמא שלי שהוא לא בעלה ולא גר איתה. בנת?
מ מאי יולי New member 1/4/04 #26 ../images/Emo45.gif אצלנו "המומחה" הוא בן 14.5, וכל הקיבוץ פונה אליו בשאלות. הוא בעל המקצוע הכי עסוק בקיבוץ. אה, כן - פעם הבאה שאתה עובר לקיבוץ, תחשוב על קיבוץ עם פס רחב (אהמ אהמ).
../images/Emo45.gif אצלנו "המומחה" הוא בן 14.5, וכל הקיבוץ פונה אליו בשאלות. הוא בעל המקצוע הכי עסוק בקיבוץ. אה, כן - פעם הבאה שאתה עובר לקיבוץ, תחשוב על קיבוץ עם פס רחב (אהמ אהמ).
ה החטא והשופטת New member 30/3/04 #7 ילד, כמה פעמים אני צריכה להסביר לך שמעשנים עם הפה, לא עם האזניים?
D dana2909 New member 30/3/04 #10 ../images/Emo13.gif ממש געגועים לא"י הישנה והטובה.. טוב נו, ישנה כן, טובה... הממ... קצת פחות.. תחזיק מעמד, לחיות בלי אינטרנט זה לא פשוט בכלל בימים קשים אלה.
../images/Emo13.gif ממש געגועים לא"י הישנה והטובה.. טוב נו, ישנה כן, טובה... הממ... קצת פחות.. תחזיק מעמד, לחיות בלי אינטרנט זה לא פשוט בכלל בימים קשים אלה.